Gigi Becali, derapaj verbal la adresa conducerii echipei Rapid: “Astea sunt batjocuri a la…”

Gigi Becali (64 de ani) a reacționat după ce conducerea echipei Rapid s-ar fi interesat de Florinel Coman (24 de ani) și de Darius Olaru (24 de ani), ambii de la FCSB.

Omul de afaceri a declarat că gruparea de lângă Podul Grant nu poate cumpăra niciun jucător de la el și a folosit un limbaj urât.

”Cu siguranță trebuie să aducem jucători. M-au sunat ieri un jurnalist că vrea Rapidul nu știu ce. În primul rând, acum mă mândresc și eu, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic, iar eu sunt mai mare, să iau eu de la el. În al doilea rând, eu nu am nicio treabă să vând, la mine nu contează cine ce vrea.

Numai să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane de euro, pe Olaru, 6 milioane de euro. Așa fac și eu o ofertă la batjocură. Dau 10 euro pe Rapid. Dacă ei fac o ofertă de 3,5 milioane de euro e o batjocură.

Bă, Rapidul nu poate să-i facă o ofertă lui Becali niciodată. Trebuie să se mai nască de două-trei ori ca să ia jucători de la mine”, a spus Becali, la Pro Arena.

Vând oricui. Și la Craiova și la CFR, dar la prețul pe care-l cer. Astea sunt batjocuri a la romi. Deși galeria e civilizată, să știi. Dar conducerea lor e a la romi. Cum ar fi să dau eu 10 euro pentru un jucător de-ai lor?”, a mai spus Becali.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole