Gigi Becali vinde hotelul de la Venus cumpărat de la Ioan Niculae cu 8 milioane de euro

Nici n-a preluat bine hotelul lui Ioan Niculae de la Venus, că Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, care este cunoscut pentru afacerile sale imobiliare de succes, îl și vinde. Becali a bătut palma deja, după câte se pare, însă, mai are de făcut și actele, iar suma pusă în joc se ridică la 8 milioane de euro.

 ”Eu am vândut hotelul. Am bătut palma, doar trebuie să facem actele. Am chiar trei clienți. Cine dă primul banii. Opt milioane am cerut pe el. Practic, l-am vândut deja”, a anunțat Gigi Becali, potrivit Cancan.

Gigi Becali cumpărase, în 2021, hotelul din stațiunea Venus de la Ioan Niculae, fostul patron al Astrei și unul dintre cei mai bogați români la un moment dat. Gigi Becali a plătit la licitație 6,8 milioane de euro pentru hotel, după care a investit în renovare alte sume importante.

La acel moment, Becali mărturisea că în cazul în care Ioan Niculae își va vrea hotelul înapoi, îl va vinde, adăugându-și doar o mică parte, pentru a-i ieși și lui ceva din afacere.

Hotel Becali are 70 de camere duble, dintre care 54 sunt cotate la cinci stele, iar alte 17 la patru stele. De asemenea, există și zece camere de tip family și 12 apartamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...