Gina Pistol, cu nervii la pământ înainte de nuntă: „Îmi vine să mă dau cu capul de mașină”

Publicat: 26 mai 2023, 10:30, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Gina Pistol, cu nervii la pământ înainte de nuntă:

Mâine, Smiley și Gina Pistol se căsătoresc, dar ultimele detalii pe care le mai au de pus la punct au exasperat-o pe viitoarea mireasă. Gina a spus că este atât de ocupată încât nici nu știe dacă o să ajungă la propria nuntă. 

Gina Pistol s-a confesat recent în fața fanilor, explicând că are atât de multe lucruri pe cap încât nici nu realizează că se mărită.

Cu traficul acesta o să ajung și eu la cununia civilă de sâmbătă. Băi, stăteam, așa, la semafor, si mă gândeam… Eu și gândurile mele în trafic. Ziceam așa, că dacă eram și eu un om normal, și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel.

Adică m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stăm de vorbă, să râdem, să bem un pahar de Prosseco. Poate aș fi mers o zi sau două la Spa, să-mi fac niște proceduri, poate aș fi mers să-mi fac niște masaje de relaxare, să mă relaxeze la cap.

Nu știu, aș fi făcut alte chestii, mult mai normale. Nu, mă, nu. Mie nu-mi place normalul. Mie îmi place să stau în trafic, să mă enervez la semafor. (…) Deci, băi, îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină„, a spus Gina Pistol pe Instagram.

După ce și-a vărsat nervii în mediul online, Gina Pistol a admis că pentru toată situația în care se află ea este sigura vinovată pentru că are tendința de a-și complica viața.

Oricum, trebuie să vorbesc cu terapeuta mea să rezolv problema asta. Așa îmi place să mă țin așa de ocupată și să chinui, mă… Ăsta este cuvîntul, îmi place să mă chinui. Nu-mi place să mă relaxez si eu.

Am fost, am luat rochiile, le am pe amândouă bine puse, acasă. Deci, trebuie să văd cum mă aranjez la păr și ce machiaj îmi fac. Mai am puțin. Eu încă nu realizez ce se întâmplă, pentru că sunt prinsă cu atâta treabă.„, a continuat Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol își dorește o viață mai liniștită

precizat că din cauza acestui ritm alert în care este nici măcar nu realizează că mai sunt câteva zile și se mărită cu sufletul ei pereche.

‘(…) Vreau si eu o viață așa cum văd la fetele astea pe Instagram. Să merg în vacanțe, pe la restaurante, așa, să pară că nu am nicio grijă de om mare. Cu toate că am o grămadă pe cap. O să zică lumea că intru să mă plâng. Ce vreti să vedeti numai lucruri frumoase? Lasă să vedeti și una ca mine care se plânge. Glumesc și eu. Știti că mie îmi place să împachetez totul in ironii și așa mai departe. Ideea este că se apropie ziua cea mare și eu încă nu realizez că urmează să mă mărit.’, a concluzionat Gina Pistol.