Gina Pistol și Smiley se căsătoresc astăzi! Toate detaliile despre nuntă

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc astăzi, iar fosta vedetă Antena 1 și-a pregătit un kit de supraviețuire la propria nuntă. Mireasa Gina Pistol a luat în calcul toate problemele care pot apărea în ziua nunții ei.

Gina Pistol s-a gândit și la binele domnișoarelor de onoare, așa că a pregătit ajutoare pentru cazul în care tocurile le vor da bătăi de cap prietenelor ei.

„Pui cutia cu balerini lângă ringul de dans și cine simte că nu mai poate dansa pe tocuri, poate să-și ia balerinii și continuă petrecerea. În cazul în care obosesc… Sunt trei mărimi: small, medium și large„,  a spus Gina Pistol pe Instagram.

Zilele trecute, Gina Pistol povestea că merge la farmacie pentru a cumpăra soluții anti-mahmureală.

„Trebuie să merg la farmacie să cumpăr niște pastile efervescente, pe care le iei a doua zi după petrecere, ca să nu-ți fie rău. Rău oricum îți va fi, dar nu rău groaznic. Presimt că o să împart pastile și în stângă, și în dreapta, ca să nu le fie oamenilor rău’a mai spus vedeta.

Înainte de toate acestea, Gina Pistol a mers și la farmacie și s-a aprovizionat cu foarte multe cutii cu plasturi.

Smiley și Gina Pistol își unesc destinele pe malul lacrului, la Palatul Snagov, unde vor fi prezenți peste 200 de invitați.

„Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente.Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul’, a declarat organizatorul nuntii.

Cât costă și ce conține meniul de la nunta cuplului Gina Pistol – Smiley

Cei doi și-au dorit să îmbine toate gusturile, așa că au ales ca meniul de la nuntă să aibă inclusiv sarmalele tradiționale românești. Prețul meniului este de 100 de euro și vor fi patru feluri de mâncare.

Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar’, a dezvăluit unul dintre organizatorii nunții.

Gina Pistol va îmbrăca două rochii de mireasă

Mireasa va avea două rochii: una pe care o va purta la cununia civilă și cea religioasă și a doua pe care o va purta la petrecere cu ciocate.

„Voi purta două rochii, une pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua. O să vă arăt în ziua nunții, nu vă pot arăta până atunci.

Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea. După care, când a venit cererea, am găsit rochia aceea.

Era dintr-o colecție mai veche și mi-a făcut-o, am dus-o la ajustare, vreau să atingă pământul, dar cât să nu o distrug”, a declarat Gina Pistol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...