Ginerele lui Gigi Becali, Mihai Theodor Mincu, a fost prins drogat la volan

Ginerele lui Gigi Becali, Mihai Theodor Mincu, a fost prins drogat la volan. Acesta este căsătorit cu Theodora, fiica cea mare a omului de afaceri.

“Prințisorul din Dobroiești”, cum mai este cunoscut Mihai Theodor Mincu ar fi fost găsit pozitiv la ”drug test”.Mincu poate primi până la cinci ani de închisoare.

Potrivit CanCan, dosarul a fost, deja, trimis la Parchet și, în cazul în care va fi găsit vinovat, Mihai Theodor Mincu riscă până la cinci ani de închisoare.

Însă, ginerele lui Gigi Becali nu este la prima abatere de la lege, în trecut având probleme, după ce dat în judecată de branduri celebre la nivel internațional, pentru contrafacere de mărfuri.

În proces, Luxottica Group S.P.A., Christian Dior Couture și Chanel s-au constituit ca părți civile, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL, parte vătămată.

Mihai Theodor Mincu s-a căsătorit cu Theodora în anul 2019. În anul 2020, cei doi au devenit pentru prima dată părinții unei fetițe. Anul trecut, Teodora a dat naștere unei alte fetițe.

Anul trecut, Teodora și Mihai au valorificat un teren de trei hectare primit în dar de la Gigi Becali și vor construi primul lor ansamblu rezidențial important, cu 700 de apartamente și 50 de case, pe malul lacului Pipera.

Ginerele patronului de la FCSB susținea că investiția se ridică la nu mai puțin de 40 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...