Giorgio Armani și-a părăsit vila (VIDEO)

Creatorul de modă Giorgio Armani și alte zeci de persoane au fost nevoite să își părăsească vilele de vacanță în timpul nopții, în timp ce pompierii se străduiau să stingă un incendiu de vegetație izbucnit pe insula siciliană Pantelleria, potrivit Wanted in Rome.

Armani şi invitaţii săi au plecat la bordul iahtului său miercuri noaptea târziu, potrivit relatărilor apărute în presă.

Autoritățile au declarat că două avioane de pompieri şi mai multe unităţi de stingere a incendiilor se luptau încă cu flăcările pe această insulă, situată între Tunisia şi Sicilia.

Incendiul de vegetaţie a izbucnit miercuri seara târziu, iar până în prezent se pare că nu există victime, a precizat joi departamentul de pompieri. Au ars însă unele acoperişuri din lemn şi cabane, alături de zone împădurite, potrivit agenţiei siciliene de protecţie civilă.

Procuratura a început să investigheze cauza incendiului, neexcluzând încă acţiunea umană sau neglijenţa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cum poți împiedica urmărirea telefonului mobil

Preocupările legate de confidențialitate și securitate devin o prioritate. Pe piața online și nu numai, există multe capcane în care poți pica dacă nu...