Giurgiu: bătrân de 84 de ani, salvat din casa în flăcări. Omul dormea liniștit, în timp ce focul cuprinsese întrega locuință

Un bătrân în vârstă de 84 de ani din Tântava (judeţul Giurgiu) a fost salvat vineri noapte dintr-un incendiu violent, datorită unui trecător care a observat că locuinţa acestuia a fost cuprinsă de flăcări şi a anunţat pompierii.

”În noaptea de vineri spre sâmbătă o persoană care trecea cu maşina prin localitatea Tântava, judeţul Giurgiu, a observat că o locuinţă a fost cuprinsă de flăcări şi a sunat la 112.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În timpul intervenţiei, vecinii le-au spus pompierilor că în acea casă locuieşte un bătrân, singur. Pompierii au intrat imediat şi l-au găsit într-una din camere, dormind. Bătrânul în vârstă de 84 de ani nu simţise miros de fum şi a fost salvat la timp”, au precizat reprezentanții ISU Giurgiu.

Mai bine de cinci ore au acționat pompierii pentru stingerea incendiului, în care au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi, două camere, o anexă, bunurile din interior şi două tone de lemne.

Potrivit pompierilor de la ISU Giurgiu, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza coşului de fum deteriorate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...