Giurgiu: Cozi de autoturisme şi camioane la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu

Autoturismele şi camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat până la 60 de minute controlul de frontieră din cauza numărului mare de mijloace de transport care tranzitează graniţa pe la Giurgiu.

Pentru turisme, controlul se efectuează pe câte patru artere de circulaţie atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din ţară şi se înregistrează un timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 40 de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 20 de minute pe sensul de intrare, se precizează într-un comunicat de presă transmis vineri de ITPF Giurgiu. Atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din ţară sunt planificaţi câte şase poliţişti de frontieră, iar controlul se efectuează în comun cu autorităţile statului vecin.

Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte patru artere de circulaţie atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară. Timpul de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră este de 60 de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 40 de minute pe sensul de intrare. “Aceşti timpi de aşteptare sunt înregistraţi din cauza numărului mare de astfel de mijloace de transport, prezente pentru tranzit”, a menţionat ITPF Giurgiu.

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru 1.305 camioane, 969 autoturisme şi 5.356 persoane, iar pe sensul de ieşire au fost înregistrate 1.126 de camioane, 3.164 autoturisme şi 10.901 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole