Giurgiu: O partidă de vânătoare legală s-a sfârșit prost pentru unul din participanți, care a ajuns la spital, împușcat

Publicat: 31 ian. 2023, 14:15, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Giurgiu: O partidă de vânătoare legală s-a sfârșit prost pentru unul din participanți, care a ajuns la spital, împușcat

Un localnic din Bucșani (jud. Giurgiu), în vârstă de 36 de ani, a fost împuşcat la o partidă de vânătoare la care participa alături de alte două persoane. 

S-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, mai exact pe data de 29 ianuarie, când, puțin după ora 16, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu era sesizat prin apel 112, de către personalul unui spital din municipiul București, cu privire la faptul că un bărbat a fost împușcat.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat faptul că evenimentul ar fi avut loc în comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, iar bărbatul ar fi participat la o partidă de vânătoare legal organizată, împreună cu alți doi bărbați.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cei trei bărbați erau deținători legal de arme și muniții letale de vânătoare și membri vânători cu drepturi depline.

De asemenea, activitatea de vânătoare s-ar fi desfășurat în baza unei autorizații colective, la speciile fazan și vulpe, iar în urma activității bărbatul, de 36 de ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu ar fi fost rănit de alicele unui foc executat de către un alt bărbat, din localitatea Suseni, județul Giurgiu, care participa la vânătoare.

Bărbatul în cauză a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă – anunță IPJ Giurgiu.