Giurgiu: un tânăr căzut în Argeș este căutat de scafandri de două zile, fără rezultat

Doi scafandri de la la ISU Giurgiu, ajutați de alți patru colegi de la ISU București-Ilfov caută un tânăr de 24 de ani, care duminică a căzut în râul Argeș. Căutările au început ieri, dar, din cauza curenților puternici din zonă, au fost sistate pe timpul nopții, fiind reluate luni dimineață.

Tânărul a alunecat duminică într-o zonă cu denivelări din râul Argeş şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă.

Potrivit reprezentanților ISU Giurgiu, luni dimineaţă au fost reluate căutările tânărului dispărut în apa râului Argeş. La faţa locului intervin doi scafandri de la ISU Giurgiu şi patru de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Acţiunea de căutare este îngreunată de curenţii puternici şi a fost oprită pe timpul nopţii.

Duminică după-amiaza, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în apropierea podului construit peste râul Argeş, la kilometrul 36 al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, după ce un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, a intrat în apa râului, a alunecat într-o zonă cu denivelări şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...