Goana după cumpărături continuă și astăzi. Unde sunt cele mai multe cozi

După o dimineață însorită, ce ar fi să dăm o fugă până la mall? În ultimul weekend dinaintea sărbătorilor, ne amintim că parcă ar mai fi de luat câteva cadouri pentru cei dragi sau, de ce nu, pentru noi.

În ParkLake, de exemplu, cele mai multe cozi sunt la magazinele de haine, dar și la cafenele. Nu strică o pauză de cafea, după câteva minute bune de stat la coadă în aproape toate magazinele.

Orice ai face, să nu vii zilele astea la mall. Oriunde, dar nu aici”, spune o tânără, care își sfătuiește prietena telefonic.

După haine, printre preferințele românilor în ceea ce privește cadourile, se numără produsele de îngrijire/make-up. Ultima, dar nu cea din urmă, este mâncarea. Să fie oare cozile de la fast-food mai mari decât cele din hypermarket-uri? Mergeți la orice mall din București și cu siguranță vă vor fi spulberate toate incertitudinile.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

UPDATE Ora 0,50 : Postul de televiziune american ABC relatează că, potrivit informațiilor armatei israeliene, atacurile iraniene au fost îndreptate exclusiv împotriva țintelor militare....

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....