Google Maps lansează un instrument util celor care călătoresc

Reprezentanții Google au anunţat că au realizat o nouă funcţie a Google Maps care va arăta câte cazuri de Covid sunt într-o anumită zonă a lumii.

Funcţia se lansează săptămâna aceasta pentru telefoanele iPhone şi Android, iar informațiile vor proveni de la Johns Hopkins, New York Times şi Wikipedia. Acestea vor fi afişate pe o hartă colorată, cu media pe şapte zile a cazurilor noi la 100.000 de persoane într-o anumită zonă. Harta de la Google Maps va fi disponibilă în 220 de ţări şi teritorii. Acest serviciu va fi util persoanelor care sunt nevoite să călătorească în această perioadă, deoarece  vor afla imediat cât de multe cazuri de COVID-19 sunt în zona în care se află sau în care vor să ajungă.

Google a lansat și o nouă grafică pentru Google Maps, în luna august, care oferă mai multe detalii ale hărților, peisaje mai colorate și mai bine evidențiate. Acest lucru va permite oamenilor să înțeleagă mai ușor cum arată zona la care se uită. Folosind un nou algoritm de colorare a hărților, Google Maps poate acum să folosească imaginile din satelit și să transpună informațiile din acestea într-o hartă mai detaliată și dinamică.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...