Gorghiu: „Fără ţipat în sala de plen. Chestorii să scoată oamenii care urlă”

Vicepreşedintele Senatului Alina Gorghiu, preşedinte de şedinţă, le-a cerut, luni, chestorilor să o evacueze din sala de plen pe senatoarea Diana Şoşoacă pentru „ţipete şi urlete”.

O să vă mai rog să nu dialogaţi cu mine din sală, atâta vreme cât respectaţi regulamentul. Fără ţipat în sala de plen, altfel vă rog să evacuaţi sala, ţipaţi la dumneavoastră acasă. Ţipaţi afară, stimată doamnă, ne dor urechile. Rog chestorii să scoată oamenii care urlă din sala de plen. Dacă nu, vă invit să sunaţi la 112, cămaşa de forţă este disponibilă inclusiv pentru doamna Şoşoacă”, a spus Gorghiu.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSenatulRomaniei%2Fvideos%2F681334029545706%2F&show_text=false&width=560&t=0

Totodată, vicepreşedintele Senatului a criticat-o pe Şoşoacă pentru trimiterile acesteia, din cadrul luării de cuvânt, la „ideea de nazişti, experimente naziste„. „Apreciez tare mult acest dialog pe final, nu apreciez deloc lansarea dumneavoastră în tot felul de fraze care cuprind ideea de nazişti, experimente naziste şi o să vă rog ca, pe viitor, dacă mai doriţi cuvântul, să vă limitaţi expunerea la ceea ce puteţi spune”, a adăugat Gorghiu.

În intervenţia din plen, Şoşoacă a afirmat, printre altele, că Legea 55/2020 privind prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19 „a produs posibilitatea readucerii a concepţiilor naziste şi a experimentelor de tip Menghele„.

Alina Gorghiu şi-a cerut scuze

Consider că această Lege 55/2020 a produs posibilitatea readucerii a concepţiilor naziste şi a experimentelor de tip Menghele, încălcându-se grav dispoziţiile codului de la Nurnberg, ale Convenţiei de la Geneva din 1949, precum şi ale Convenţiei privind drepturile omului şi biomedicină de la Oviedo, dispunându-se legalizarea experimentelor pe oameni, fără să existe niciun fel de răspundere a producătorilor de medicamente, vaccinuri şi nici a statului, ducând la pierderea a zeci de mii de vieţi. În fapt, această pandemie SARS-CoV-2 constituie un veritabil experiment, nu am spus-o eu, o spun oamenii de ştiinţă, zeci de rapoarte în acest sens cu repercusiuni ireversibile, cu abuzuri psiho-emoţionale care afectează grav pe termen îndelungat şi nelimitat, în primul rând, copiii şi adolescenţii, astfel că avem afectat viitorul naţiunii”, a susţinut Şoşoacă.

La finalul şedinţei, Alina Gorghiu şi-a cerut scuze pentru „momentul lipsit de solemnitate şi decenţă generat de un coleg”.

Daţi-mi voie să vă cer eu scuze, în calitate de preşedinte de şedinţă, pentru momentul lipsit de solemnitate şi decenţă generat de un coleg şi să vă mulţumesc pentru disocierea de genul acesta de comportament. Cred că e limpede cât de necesară este modificarea de regulament (al Senatului – n.r.)”, a arătat Gorghiu. 

  1. De ce are fatza de barbat saltelista Gorghiu? In scoala generala am avut tot asa o colega dereglata hormonal care era plina de par pe fatza si pe picioare…deoarece era toata ziua la toaleta si sugea crenvursti pe bani..doctorii i-au spus-draga fetitzo nu mai inghiti asa multi spermatozoizi ca ai facut hiperpilozitate..Alinutza alinutza mult iti place sa sugi putza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...