București: Greva din transportul public s-a încheiat, nemulțumirile angajaților au rămas

Salariații din Societatea de Transport București au decis să renunțe la acțiunile de protest, după cinci zile în care aproximativ trei sferturi dintre ei au refuzat să iasă pe traseu. Sindicaliștii promit însă că vor urmări rezolvarea nemulțumirilor angajaților.

„Având în vedere că astăzi 25.01.2022 este zi normală de lucru și impactul asupra cetățenilor este unul foarte mare, că în ziua de 24.01.2022 ora 20:00 am avut o discuție cu membri Consiliului de Administrație care au promis că analizează doleanțele salariaților în perioada următoare, că astăzi 25.01.2022 vom avea o discuție la Palatul Parlamentului cu o delegație parlamentară care să analizeze problemele la nivelul STB SA, s-a discutat la nivelul fiecărui depou și autobază, celelalte entități, iar salariații au decis suspendarea acțiunii de protest și reluarea lucrului”, au transmis sindicaliștii STB marți dimineață.

Sindicatul Transportatorilor din București anunță că a preluat problematica ridicată în această perioada și va face demersuri către autoritățile decidente în vederea rezolvării acestora. Marți dimineață, toate autobuzele, troleibuzele și tramvaiele au ieșit pe traseu, conform programului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...