Grindeanu, iar face vizită de lucru… acasă

Vicepremierul Sorin Grindeanu și-a făcut un obicei din a mediatiza anumite acțiuni la care participă, în județul Timiș, în calitate de ministrul al Transporturilor și Infrastructurii.

Moda Grindeanu: Conferință de presă, acasă la Timișoara

Ministerul Transporturilor ne-a comunicat că astăzi, ministrul Sorin Grindeanu organizează, la Prefectura Timiș, o conferință de presă cu ocazia semnării ”contractului pentru proiectarea și execuția secțiunilor E și D – Lotul 2 al Autostrăzii Lugoj-Deva”.

Acest gen de comunicate sunt transmise cam din două în două săptămâni de către oamenii lui Grindeanu de la Ministerul Transporturilor. De fapt, sub pretextul că vizitează anumite lucrări de drumuri, Grindeanu merge acasă la Timișoara și, ca să nu-l uite cei din Timiș, mai face și o conferință de presă.

Sunt șmecher și fac ce vreau

PUTEREA a solicitat ministrului Sorin Grindeanu să precizeze câte deplasări a făcut pe șantierele din zona Timiș și Caraș Severin de când este ministru al Transporturilor.

Răspunsul acestuia a fost unul la mișto care demonstrează că face ce vrea și nu dă socoteală nimănui că deh e și vicepremier: ”Vă informăm  că viceprim-ministrul, ministrul transporturilor și infrastructurii, Sorin Grindeanu, verifică periodic stadiul lucrărilor la o serie de obiective de infrastructură din diverse localități din țară”. Tupeu nu glumă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...