Guvernatorul Deltei Dunării, Gabriel Marinov, a încăierat PSD cu UDMR

Guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, Gabriel-Teodosie Marinov, a declanșat un scandal uriaș între PSD și UDMR care riscă să rupă coaliția de guvernare.

Declarația lui Marinov l-a înfuriat pe Barna Tanczos

Pe data de 10 februarie 2023, PUTEREA semnala, în premieră, că Ucraina sfidează Uniunea Europeană și adâncește canalul Bâstroe fără acordul României, dar toți miniștrii care avea cunoșțiință de așa ceva- Bogdan Aurescu, Sorin Grindeanu, Barna Tanczos, tăceau ca mortul în păpușoi. Cel care a recunoscut că Ucraina adâncește de mult timp canalul Bâstroe a fost guvernatorul ARBDD, Gabriel-Teodosie Marinov, omul impus și susținut de baronul PSD de Tulcea, Horia Teodorescu. Acesta a declarat pentru PUTEREA că ”Prin aprilie 2022, reprezentanții Poliției de Frontieră din zona Chilia m-au informat că Ucraina a început să lucreze la adâncirea canalului Bâstroe.

Imediat, a  doua zi, eu am informat Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, inclusiv pe ministrul Barna Tanczos, despre această situație, dar n-am avut niciun feedback nici până azi”. Această declarație a lui Marinov l-a scos din sărite pe ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos.

Citește și Scandal uriaș: Ucraina sfidează Uniunea Europeană și adâncește canalul Bâstroe fără acordul României. EXCLUSIV

Baronul Horia Teodorescu: Nu vă atingeți de Marinov

Demnitarul maghiar din Fruntea Ministerului Mediului a cerut premierului Nicolae Ciucă să-l demită imediat pe guvernatorul Deltei Dunării, dar baronul roșu de la Tulcea Horia Teodorescu a sărit ca ars, cerând liderilor PSD și premierului Ciucă să nu se atingă de Marinov.

Acum, Barna Tanczos nu mai are nicio  comunicare cu guvernatorul Deltei Dunării, fiind și în silenzio stampa cu miniștrii PSD din cabinetul Nicolae Ciucă.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a anunțat, sâmbătă seara, că Iranul a lansat un atac cu drone împotriva țării sale. Potrivit declarațiilor israeliene, Iranul...

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....