Guvernul promite un program de investiții în drumurile județene și comunale din toată țara

Un nou program de investiții, destinat drumurilor județene și comunale din toată țara, ar urma să fie implementat, în completarea celor finanțate prin fonduri europene sau prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Anunțul a fost făcut de primul – ministru Florin Cîțu, la Timișoara, iar câteva detalii au fost oferite de senatorul PNL, Alina Gorghiu.

Urmează un program de investiții în drumurile județene și comunale din toată țara! De ce este nevoie de intervenția Guvernului? Aceste drumuri nu pot fi modernizate nici prin PNRR, nici prin fondurile europene și localitățile unde nu s-a putut investi în drumuri au rămas în urmă.

De aceea, programul va fi finanțat de la bugetul de stat, iar comunitățile locale unde există deja rețele de canalizare și apă curentă vor avea prioritate pentru că primarii harnici merită să fie mai în față”, a anunțat Gorghiu.

Acesta a promis că, în cei patru ani ai guvernării Florin Cîțu, toate proiectele incluse în programul de guvernare vor fi realizate, fără excepție – cu finanțare din fondurile europene, din PNRR sau din bugetul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole