Haos în TVR după lansarea canalului TVR Info

Un mesaj publicat recent pe grupul angajaților atrage atenția conducerii TVR, în special lui Dan Turturică, că relansarea canalului TVR Info s-a făcut fără să existe infrastructura adecvată și resurse umană necesară.

Practic angajații TVR trag un semnal de alarmă asupra faptului că își desfășoară activitatea fără să aibă minimele dotări.

„Lansarea în tăcere a TVR Info a venit la pachet cu probleme. Despre realizări sunt sigură că vorbesc, pe larg, persoane cu funcții de răspundere. Nu insistăm acum asupra conținutului, nu credem că a trecut euforia marcării momentului. Am preluat sesizări de la Știri și din studioul 2 cu privire la situația ventilației din studioul 2. De aici se transmit cele mai multe ediții, emisiuni și programe pentru TVR Info, jurnalele pentru TVR1, TVR2, alte emisii.

Ventilația în acest studio nu este asigurată pentru toate emisiile. Lipsește în intervalele 6-8 și 21.45-23.30 (în grila TVR Info este programat un jurnal de la ora 23).

Aceasta stare de lucruri provoacă nervozitate în rândul personalului care deservește studioul. S-a ajuns la situația (constatată personal) să mi se spună să vin cu prelungitorul pentru laptop de acasă și cu „ce mai trebuie pentru redacția INFO”. Evident, nu există nicio redacție Info, doar un program foarte aglomerat pentru toți.

Dacă nu se pot asigura echipamentele necesare în studioul 2 și condiții de muncă adecvate, ar trebui să se știe. Am discutat cu domnul Torica, liderul Mediasind TVR, să ridicăm aceste probleme la cel mai înalt nivel, în speranța identificării unor soluții în regim de urgență”, se precizează în mesajul angajaților de la TVR Info.

Trebuie precizat că TVR a obținut în luna martie 2022 licența pentru relansarea TVR Info, la două luni după ce Consiliul de Administraţie a decis reînfiinţarea defunctelor TVR Info şi TVR Cultural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...