Haos la Mediu: Gelu Puiu, demis de Florin Cîțu de două luni, este încă secretar de stat

La Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor condus de către udemeristul Barna Tanczos se demonstrează pe zi ce trece că fiecare face ce vrea, adică este sat fără stăpân.

Elocvent în acest sens este faptul că din cei cinci secretari de stat doar doi secretari de stat-Sorin Banciu și Gelu Puiu, și-au postat CV-ul pe site-ul ministerului, ceilalți trei-Raul Pop, Robert Szep și Vasile Panaite, au omis să facă acest lucru.

La fel ca cei trei demnitari a procedat și controversatul secretar general Corvin Nedelcu. Însă, culmea dezintesului este faptul că Gelu Puiu figurează pe site-ul ministerului ca fiind încă secretar de stat, deși acesta este demis de aproape două luni de zile de către premierul Florin Cîțu, mai exact prin Decizia 282 din 20 aprilie 2021.

Trebuie precizat că Gelu Puiu și-a dat demisia din funcția de secretar de stat după ce, potrivit unor înregistrări, acesta se lăuda în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin șantaj, raportându-I ulterior ministrului Mediului Costel Alexe, care se interesa dacă funcțiile din țară au fost eliberate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole