Haos pe aeroportul din Cluj. Ceața a dat peste cap toate zborurile

Este aglomerație infernală pe aeroportul din Cluj, acolo unde mai multe curse au fost anulate sau amânate cu orele din cauza ceții. O aeronavă a survolat Clujul timp de peste o oră și tot nu a putut ateriza. 

 O aeronavă a survolat Clujul timp de peste o oră și tot nu a putut ateriza. Motivul ar fi condițiile meteo nefavorabile. Mai multe avioane ale Wizz Air au aterizat, în noaptea dintre duminică și luni, pe alte aeroporturi din cauza ceții de la Cluj-Napoca, ce a scăzut considerabil vizibilitatea.

”După o oră și 15 minute de așteptare în aer la est de Cluj-Napoca, Airbusul A320 Wizz Air (HA-LYQ) se întoarce la Sibiu. Acest avion a aterizat în noaptea dintre 1 și 2 ianuarie pe aeroportul sibian din cauza ceții de la Cluj-Napoca, iar mai devreme urma să fie mutat la Cluj-Napoca pentru a opera zborurile regulate ale companiei Wizz Air”, conform boardingpass.ro.

Zborurile Wizz au mari întârzieri

Întrucât 4 avioane Wizz Air au aterizat pe alte aeroporturi și nu pot fi mutate la Cluj-Napoca din cauza vizibilității reduse, mai multe zboruri Wizz spre și dinspre Cluj au întârzieri de câteva ore.

Zborurile Wizz dintre Cluj Napoca și Barcelona și Eindhoven au fost anulate. De asemenea, alte zboruri Wizz Air, Turkish Airlines, Lufthansa, TAROM și Aeroexpress Regional spre și dinspre Cluj Napoca din 2 ianuarie 2023 vor fi operate cu mari întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...