HAPPYCINEMA a deschis două noi cinematografe în Vaslui și Botoșani

Pe 25 iunie 2021 s-au deschis două noi cinematografe HAPPYCINEMA, în Vaslui (Silver Mall) și Botoșani (Uvertura Mall). Cu o investiție totală de peste 250 000 de euro, în Vaslui sunt inaugurate 2 săli care însumează 150 de locuri, iar în Botoșani 5 săli cu 440 locuri.

„Experiența cinematografică înseamnă, pentru noi, tehnologie și confort la un nivel cât se poate de ridicat. Asta este ceea ce aducem la Vaslui și Botoșani. Astfel, cinefilii se vor bucura de filmele lor preferate în condiții de calitate, la prețuri accesibile”, a declarat Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

În weekendul de deschidere, vizitatorii se vor bucura de o atmosferă specială și de filme în premieră. Vor fi disponibile mult așteptatul Furios și iute 9 (Fast & Furious 9), cu Vin Diesel, John Cena, Helen Mirren, Charlize Theron și filmul de animație Bigfoot Junior 2 (Bigfoot Family).

Blockbusterele vor fi nelipsite pe parcursul verii la Happy Cinema. Iubitorii de film vor putea alege dintre producții precum Văduva neagră/ Black Widow cu Scarlett Johansson (7 iulie), Sputnik, un S.F horror rusesc de excepție (30 iulie), iar din 6 august animația preferată a celor mari și mici, Hotel Transilvania: Transformania. Pe viitor, se vor proiecta și documentare pentru grupuri organizate de copii, concerte transmise live de pe marile scene ale lumii sau filme de producție locală.

HAPPYCINEMA este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc, fiind momentan prezent în opt orașe: București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall), Buzău (Galleria Mall Buzău), Alexandria (Winmarkt), Bistrița (Bistrița Retail Park), Bacău (Hello Shopping Park), Vaslui (Silver Mall) și Botoșani (Uvertura Mall). În curând vor fi deschise două noi locații, în Slobozia (Ialomița Shopping Center) și București (Colosseum Mall).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole