Harghita: Doi bărbaţi şi o fetiţă de 7 ani, la spital cu arsuri, în urma unui incendiu

Publicat: 20 aug. 2022, 23:00, de Aurel Drăgan, în SOCIAL , ? cititori
Harghita: Doi bărbaţi şi o fetiţă de 7 ani, la spital cu arsuri, în urma unui incendiu
Sursa foto: rfi.ro

Doi bărbaţi şi o fetiţă de şapte ani au ajuns la spital, sâmbătă seara, după ce au suferit arsuri într-un incendiu care a izbucnit la o casă aflată între localităţile Valea Strâmbă şi Voşlobeni.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, un bărbat de 44 ani şi fiica lui de şapte ani, care au suferit arsuri, au fost transportaţi la Spitalul municipal din Gheorgheni de către aparţinători, iar bunicul, de 69 ani, care prezenta şi el arsuri, a fost transportat la spital de echipajul SMURD venit la faţa locului.

La intervenţie s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, fiind alertat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Voşlobeni.

La sosirea echipajelor de urgenţă, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, fiind localizat de pompieri, care au acţionat pentru stingerea focului.