Harta drogurilor fabricate în Voluntari. Fabrica era specializată în producerea de vitaminei C

Farmaciile din România ar putea rămâne fără vitamina C injectabilă, după ce cel mai mare furnizor din țară a fost prins în timp ce produce și droguri în același timp. Fabrica din voluntari a fost închisă de anchetatori.

Anchetatorii au desfășurat acțiuni specifice de prindere a făptuitorilor, după ce în mai multe state membre UE au ajuns pachete cu droguri din România, sub pretextul că drogurile sunt vitamina C.

Fabrica de medicamente se află pe o stradă din Voluntari și este poziționată chiar între blocuri. Anchetatorii au depistat aproape 100 de transporturi care au ieșit pe poarta fabricii și s-au îndreptat spre țări precum Polonia sau Cehia, acolo unde era fabricată metanfetamina.

Tirurile cu pastile plecau din România legal și se îndreptau spre Polonia. Acolo precursorii erau împărțiți în transporturi mici. O parte mergeau la fabrica din Polonia, iar restul către Cehia și mai apoi în Slovacia, conform digi24.ro.

Nu mai puțini de 16 suspecți au fost arestați în acest dosar. În România, unul este administratorul fabricii, fost vicepreședinte al Asociației Producătorilor de Medicamente din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...