Helmut Duckadam îl face praf pe Eduard Novak: „Guvernanţii sunt o ruşine, din punctul meu de vedere, cu ministrul Sportului în frunte”

Fostul mare portar Helmut Duckadam s-a arătat deranjat că ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, nu s-a deplasat la aeroport să-i aştepte pe medaliaţii de la Campionatele Europene de canotaj.

Guvernanţii sunt o ruşine din punctul meu de vedere, cu ministrul Sportului în frunte, care n-au binevoit nici măcar să meargă să îi aştepte pe aceşti sportivi.

Cât despre bani, probabil că se va face o rectificare de buget sau s-a făcut deja, în care se vor mai creşte banii la partide, cu vreo 5 milioane de euro, iar sportul va rămâne din nou cel mai sărac dintre toate ministerele. Poate cel de cultură e mai sărac.

Nu îmi fac nicio speranţă că guvernanţii s-ar îndrepta spre sport, le place să strângă o mână, să facă o poză şi atâta tot”, a spus Duckadam pentru Orange Sport.

Delegația României de canotaj prezentă la Campionatele Europene de la Munchen a câștigat cinci medalii de aur și trei de bronz. La sosirea în țară, sportivii nu au fost întâmpinați de niciun reprezentant al Ministerului Tineretului și Sportului, Eduard Novak susținând că nu a fost înștiințat despre ziua revenirii canotorilor în România.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...