Hipodromul Ploiești rămâne în continuare, în era liberală, pista aranjamentelor conservate de PSD

Scandalul cailor dopați care participă la cursele organizate pe Hipodromul din Ploiești declanșat săptămâna trecută pare că a fost creat artificial ca să distragă atenția edilului liberal Andrei Volosevici de la adevărata caracatiță a intereselor țesute de PSD la Clubul Sportiv Municipal Ploiești care administrează și hipodromul.

Cine este birjarul PSD al CSM Ploiești și de la Hipodrom

Organigrama CSM Ploiești publicată pe site-ul instituției, evidențiază faptul că hipodromul este un serviciu subordonat unui directorul adjunct (Lucian Rădulescu) cu un efectiv angajat de 43 de persoane și două persoane de conducere.

Dar, printre acești angajați nu sunt incluși și îngrijitorii de la grajduri, aceștia fiind angajații proprietarilor de cai, unii cu forme legale alții nu. Însă, un lucru e cert și anume că CSM Ploiești, chiar dacă are acum un director în persoana lui Constantin Grigore, adevăratul vătaf al clubului, dar mai ales al hipodromului, este controversatul director adjunct Lucian Rădulescu impus de PSD.

Acesta a fost consilierul deputatei PSD, acum senatoare, Laura Fulgeanu Moagher, și s-a remarcat prin conflictul în care a amenințat și înjurat un echipaj de poliție care l-a legitimat pentru că oprise cu mașina într-un loc interzis. 

„Nu cred ca vrei sa ai conflict cu mine. Hai să-ți arăt eu ceva, vino încoa. Ia de colea (îi întinde legitimația de consilier parlamentar). Încerci cu mine de astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu… Jur… Dă-mi amenda. Dă-i drumul și dă-mi amendă, hai că-ți arăt eu ție. Aștept pe unul să-mi bage gaze, în pula mea, nu te mai lua de mine”, le-a spus atunci, ca un interlop, Rădulescu politiștilor iar, ulterior, s-a dovedit că era și sub influența băuturii.

Acum, Lucian Rădulescu nu mai este consilier parlamentar, dar a rămas director adjunct la CSM Ploiești, fiind practic cel care conduce clubul și hipodromul. De fapt, cel care teoretic conduce hipodromul ca șef de serviciu este fostul candidat PSD la Primăria Brazi, Mircea Radu.

Dar, în realitate, birjarul hipodromului este Lucian Rădulescu, care este săgeata unor controversați oameni de afaceri dintre care unul e din Ploiești și în trecut a fost implicat în mai multe scandaluri din fotbal.

De asemenea, trebuie precizat că restaurantul de la Hipodromul Ploiești, transformat în salon de nunți, botezuri și evenimente private, este controlat prin interpuși de către directorul adjunct Lucian Rădulescu.

Edilul PNL al Ploieștiului, Andrei Volosevici, „împachetat” de PSD

Totodată, Primăria municipiului Ploiești a precizat pentru PUTEREA că „cuantumul lunar al chiriei pentru spațiul cu destinație restaurant este de 1.500 de euro”, iar „condițiile de studii pentru funcția de director adjunct: studii superioare de lungă durată”.

Dar, potrivit informațiilor noastre, studiile superioare ale pesedistului Lucian Rădulescu ridică mari semne de întrebare și deocamdată nimeni din Primăria Ploiești nu a verificat autenticitatea documentelor de studii ale acestuia.

Totodată, din declarația de avere, reiese că  Rădulescu este sărac lipit pământului, dar conduce mașini de fițe și este implicat în afaceri petroliere, controlând chiar și o benzinărie.

Însă, potrivit informațiilor noastre, edilul PNL al Ploieștiului, Andrei Volosevici, este deja „împachetat” de oamenii PSD-ului și nu va deranja interesele acestora de la CSM Ploiești, dar mai ales de la hipodrom, unde, de anul acesta, miza este uriașă. De ce oare?

Mai multe articole...

Cele mai citite articole