Homosexuali căsătoriți, anchetați după ce ce și-au violat, sodomizat și prostituat copiii adoptați

O investigație de luni de zile dezvăluită de publicația Townhall a dezvăluit că un cuplu de homosexuali din America ar fi folosit rețelele de socializare pentru a-și prostitua cei doi copii adoptați cu bărbați în vârstă. Mai mult, cei doi și-au sodomizat băieții adoptați și i-au folosit pentru a înregistra materiale pornografice cu copii.

Cei doi bărbați din Georgia, Statele Unite, i-ar fi oferit pe copii membrilor unei rețele locale de pedofilie, potrivit unei anchete de presă și a unor date șocante ale Justiției americane, informează NY Post.

William Dale Zulock Jr. în vârstă de 33 de ani, este funcționar guvernamental, și „soțul” său, Zachary Jacoby Zulock, în vârstă de 35 de ani, este bancher.

Cei doi homosexuali au fost puși sub acuzare în august 2022 pentru incest, sodomie în formă agravată, violare de copii în formă agravată, infracțiune de exploatare sexuală a copiilor și infracțiune de prostituție a unui minor, citează activenews.ro.

Informații șocante au răsuflat din anchetă

Pentru prima dată, a fost dezvăluit faptul că bărbații și-ar fi proxenetizat copiii adoptați, acum în vârstă de 11 și 9 ani, către alți doi bărbați într-o rețea de pedofilie.

Unul dintre bărbați, Hunter Clay Lawless, în vârstă de 27 de ani, le-a spus anchetatorilor că Zachary – a cărui biografie de pe Instagram îl descrie ca fiind „tăticul celor doi băieți minunați ai noștri” și un „activist” – l-a invitat „de mai multe ori” să ia parte la abuzurile sexuale asupra băieților, a relatat Townhall.

Cu toate acestea, Lawless a susținut că nu a avut niciodată contact fizic cu niciunul dintre copii.

De asemenea, Lawless a susținut că Zachary i-a trimis mai multe mesaje pe Snapchat, inclusiv unul care ar fi spus: „Am de gând să i-o trag fiului meu în seara asta. Stai pe fază”, împreună cu imagini cu el însuși abuzând sexual de copilul de 11 ani, potrivit publicației.

William și Zachary, care au pledat nevinovați, riscă fiecare peste nouă condamnări pe viață dacă vor fi găsiți vinovați.

Dosarele instanței indică faptul că abuzul sexual asupra copiilor se întinde încă de la sfârșitul anului 2019 și s-a intensificat în ianuarie 2021, martie 2021 și decembrie 2021, după cum sunt enumerate datele infracțiunilor. Practic, violarea copiilor a început când aceștia avea 6 și respectiv 8 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Corvin Nedelcu si Tanczos Barna

Ministerul Mediului – episodul jefuirea plajelor și a litoralului românesc EXCLUSIV

Ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, și sforarul șef din acest minister, adică secretarul general Corvin Nedelcu-”Slinosu”, au „țesut” o ordonanță...