Horațiu Moldovan, prima reacție după transfer: ”Credeți că Atletico Madrid se refuză?”

Publicat: 20 ian. 2024, 09:48, de Cristian Matache, în SPORT , ? cititori
Horațiu Moldovan, prima reacție după transfer: ”Credeți că Atletico Madrid se refuză?”

Horațiu Moldovan a jucat aseară ultimul meci în Giulești, apoi a vorbit despre transferul la Atletico Madrid.

Atletico Madrid a transmis o notificare către echipa Rapid, anunțând că va plăti clauza de transfer pentru portarul Horațiu Moldovan în valoare de 800.000 de euro, ceea ce indică o evoluție pozitivă în privința transferului. Portarul Horațiu Moldovan a ajuns la un acord cu clubul spaniol pentru încheierea unui contract pe o perioadă de 4 ani și jumătate.

„Până la urmă sunt jucător profesionist, a fost foarte frumos să-mi iau rămas bun de la fani, de la coechipieri, pe teren.

Mă bucur că am ieșit sănătos. Am avut mai multe emoții decât de obicei. Au fost niște zile cu emoții puternice, într-o zi eram într-o parte, în altă zi, în alta. La început, sincer să vă spun, nu prea am crezut (n.r.- că se face transferul la Atletico). După aceea, când am văzut că avansează lucrurile, am spus că e șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid e de refuzat vreodată?

Moldovan a exprimat bucuria sa față de această oportunitate și a subliniat că fotbalul este imprevizibil, adăugând că acum patru ani nu avea echipă, iar acum este foarte aproape de a semna cu Atletico Madrid. Jucătorul a menționat că ai săi colegi l-au felicitat și speră să aibă o carieră de succes.

Agentul de jucători Arcadie Zaporojanu a confirmat înțelegerea dintre Horațiu Moldovan și Atletico Madrid, precizând că se așteaptă la notificarea oficială către Rapid. El a indicat că există două variante de contract, una pentru 4 ani și jumătate și cealaltă pentru 5 ani și jumătate. Zaporojanu a subliniat că Moldovan trebuie să se întâlnească cu antrenorul Cristiano Bergodi pentru a discuta detaliile.

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, a exprimat bucuria sa pentru Moldovan și a menționat că este un portar foarte bun. Acesta a confirmat că a fost contactat de directorul sportiv al Atletico Madrid, care a exprimat apreciere pentru calitățile portarului. Bergodi a spus că este fericit pentru evoluția lui Moldovan și că va vedea ce se întâmplă în continuare.

Atletico Madrid reprezintă unul dintre cele mai prestigioase cluburi din Spania în ultimul deceniu, având două titluri de campioană (în 2014 și 2021) și două finale de Liga Campionilor.