Horia Constantinescu vrea să candideze la Primăria Capitalei

Controversatul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, este într-o permanentă campanie de imagine, pentru simplul fapt că vrea cu orice preț să ajungă primar.

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a început o campanie agresivă de promovare a propriei imaginii cu un singur scop: să fie candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Deocamdată, liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că Gabriela Firea este candidatul PSD, dar Horia Constantinescu speră că fostul edil va renunța să candideze din motive de …DNA.

Ca atare, Horia Constantinescu susținut de liderul PSD Sector 1, Florin Manole, dar și de fostul premier Adrian Năstase, speră să fie candidatul PSD la Primăria Capitalei, însă să vedem ce vor spune și procurorii DNA după descinderea de anul trecut de la sediul ANPC. Oare, marii retaileri străini scanați de ANPC îl vor susține sau nu pe controversatul Horia Constantinescu?

Citește și Președintele ANPC, Horia Constantinescu, are palpitații din motive de… Bădălău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...