Președintele ANPC, Horia Constantinescu, are palpitații din motive de… Bădălău

Controversatul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), Horia Constantinescu, a devenit invizibil în ultima perioadă, adică mai exact, după arestarea lui Niculae Bădălău, deși era și este disperat după imagine.

În august 2019, Horia Constantinescu era impus de premierul de atunci Viorica Dăncilă în funcția de președinte al ANPC, dar, atenție, la propunerea lui Niculae Bădălău. Practic, el a fost impus atunci la șefia ANPC de Niculae Bădălău care era ministrul Economiei.

Prin intrarea PSD la guvernare în cabinetul Ciucă, Horia Constantinescu, și tot ca urmare a sforilor trase de Bădălău, revine la conducerea ANPC. Dar, după descinderea la sediul central al ANPC, din 19 octombrie 2022, a procurorilor DNA, Horia Constantinescu a început să ai aibă insomnii.

Însă, după arestarea baronului Niculae Bădălău, agitatul șef al ANPC a început să aibă și mari palpitații de fiecare dată când îi suna telefonul de la număr necunoscut. De ce? Pentru că era în relații foarte bune cu Niculae Bădălău, iar faptul că n-a călcat în locațiile controlate de familia acestuia când ANPC a închis toate localurile de fițe din Giurgiu, demonstrează că înțelegerea serviciu contra serviciu funcționa perfect între ei.

Așa se explică faptul că în această perioadă, Horia Constantinescu este invizibil, deși era obișnuit să stea numai pe sticla televizorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...