Horoscop 2 octombrie 2023. Un început destul de agitat pentru majoritatea zodiilor

Astrele prevăd un început de săptămână în forță, ceea ce poate fi prea mult după un week-end liniștit.

Berbec

Berbecii dau azi lovitura! O investiție mai veche vă aduce venituri importante, la care nu vă așteptați. Asta vă dă încredere în flerul vostru pentru afaceri și e posibil să vă doriți să vă consolidați cunoștințele în ceea ce privește managementul afacerilor și al investițiilor.

Taur

Un proiect nou vă dă bătăi de cap, dar vă și ambiționează să faceți din el un succès. Aveți mai multă încredere în colaboratori și n-ar fi rău să învățați să lucrați mai mult în echipă, decât să preluați voi tot greul.

Gemeni

Nu sunteți chiar în apele voastre astăzi. Vă simțiți trădați de cineva apropiat și țineți morțiș să ii arătați că nu sunteți așa ușor de păcălit, iar asta va genera o situație tensionată, poate chiar o ceartă în toată puterea cuvântului.

Rac

Investiți într-o nouă pasiune, posibil un curs, sau o perfecționare, iar asta vă face să vă simțiți in al nouălea cer. E ceva ce vă doreați de mult, dar ați amânat mereu, fie din lipsă de timp, fie din cauza banilor. Partea cea mai bună este că de aici apar noi oportunități profesionale, de care veți știi să profitați.

Leu

Săptămâna începe în forță, însă ție nu-ti displace, ba mai mult, încerci să îi faci și pe ceilalți să descopere plăcerea lucrului bine făcut. De asemenea, în plan sentimental, relațiile par să se revigoreze, iar pentru cei singuri, se întrevede posibilitatea unei noi iubiri.

Fecioară

Azi veți fi admirat pentru energia și ideile creative pe care le aveți. O zi bună pentru orice v-ați propus în plan profesional și nu numai! Ați putea avea câteva probleme financiare, dar veți primi sprijin de unde nici nu vă așteptați.

Balanță

Simțiți nevoie să umpleți anumite goluri facând cumpărături, ceea ce vă aduce un oarecare confort de moment. Poate n-ar fi rău să aflați cauza indispoziției voastre, altfel veți cheltui mai mult decât vă permiteți.

Scorpion

Foarte posibil să primiți o veste neplăcută, care să vă afecteze starea de spirit. Sfatul unei persoane mai în vârsta vă face, însă, să nu mai vedeți lucrurile într-o lumină atât de sumbră.

Săgetător

Problemele de la serviciu te încarcă și ajungi acasă cu o energie negativă, care va crea tensiune. Chiar dacă pe seară se liniștesc apele, rămâi cu un gust amar. Evită, în zilele următoare, cât ești încă supărat, să îți spui părerile, pentru că n-o să faci decât să iști ceartă.

Vărsător

O zi agitată în care nimic nu pare să se lege, deși vă stăduiți. În plan sentimental, e posibil să reapară o veche iubire, iar asta vă dă un pic lucrurile peste cap, mai ales dacă sunteți deja într-o altă relație.

Pești              

Apare posibilitatea unei călătorii mai îndepărtate, și deși ideea îți surâde, te gândești dacă e momentul cel mai potrivit pentru relația ta să pleci de acasă. Dacă îți dorești asta foarte mult, ar trebui să discuți cu partenerul deschis și să-i explici cât de important este pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole