Horoscop 1 decembrie 2023. Hotărâre și determinare.

Mercur trece prin Capricorn, iar asta îi va îndemna pe mulți nativi să fie mai deciși și mai deschiși în a vorbi despre planurile de viață pe care le au. Toți nativii vor fi mai determinați ca niciodată în a-și urma țelurile și proiectele, fără ezitări și întoarceri din drum, dar nativii Capricorni vor fi favoriții astrelor!

Berbec

Pe mulți Berbeci, Mercur în Capricorn îi va găsi departe de casă, în excursii, la munte ori la mare, sau într-un alt oraș, la diverse petreceri și întâlniri între prietenii apropiați. Acolo, mulți dintre nativii zodiei își vor face cunoscute anumite intenții de viață pe care ar fi dorit să le facă publice poate mai devreme, dar nu au găsit timpul și atmosfera propice dezvăluirilor.

Taur

Astăzi, Taurii vor fi pe val, în cercul de prieteni sau la întâlnirile extinse cu necunoscuți, vor fi „prințesa balului”, cum se spune. Lumea va face cerc în jurul Taurilor rămânând încântată de ideilor lor și coerența cu care își argumentează aceste idei. Indiferent de sex, Taurii vor fi, pur și simplu, niște mici sori, în jurul cărora va gravita restul celor prezenți.

Gemeni

Seducători și șarmanți, mulți dintre Gemeni vor profita de magnetismul de care simt că debordează pentru a influența persoanele din jur ca să-și atingă ei scopurile. Mai ales în ceea ce privește persoanele de sex opus, mulți dintre Gemeni se vor juca în cel mai pur stil de manipulare cu mintea și psihicul acelor persoane, utilizând tot arsenalul din dotare, de la o simplă privire galeșă, până la declarații seducătoare și extrem de convingătoare.

Rac

O zi cu bune și cu rele pentru Raci. O problemă de sănătate a unui membru mai tânăr al familiei, îi va ține pe mulți nativi ai zodiei acasă sau, chiar dacă sunt plecați, vor trebui să se aplece cu înțelegere asupra problemelor celui mic și să lase deoparte planurile de distracție. Spre seară lucrurile se vor mai aranja și vor putea și ei să iasă la un pic la „aer”, orice ar însemna acest aer.

Leu

Mercur în Capricorn, îi va determina pe mulți Lei să-și ordoneze diverse idei și planuri, chiar dacă fac asta în timp ce sunt la o plimbare în natură sau poate chiar la un eveniment monden în oraș. Pur și simplu, mintea Leilor nu se poate opri din a lucra și prelucra tot felul de idei, așa cum crede ea că e mai bine, nu contează ambianța în care se află nativii zodiei.

Fecioară

O zi nu foarte interesantă pentru unele Fecioare, în timp ce pentru altele, în special pentru nativii singuri, s-ar putea ca prima zi a lui decembrie să însemne începutul unei frumoase perioade de petreceri care se vor ține lanț, adică tot atâtea șanse pentru a găsi sufletul pereche. Cupidon nu va dormi, dar trebuie și Fecioarele să pună umărul și să-l ajute!

Balanță

Unde vom găsi pe mulți dintre nativii acestei zodii? În stradă, la diverse evenimente, de la parada militară, la târgurile de Crăciun, de la ieșirile la plimbare în natură, sau pur și simplu numai pe bulevard, la colindatul cinematografelor, al mall-urilor și, mai ales, al barurilor și restaurantelor în alai de prieteni sau cunoscuți. Nativii zodiei nu vor putea fi ținuți în casă, fiindcă viața are mai mult farmec în mijlocul semenilor.

Scorpion

O ieșire în afara localității va face toți banii pentru ca ziua de azi să fie una memorabilă pentru nativii din Scorpion. Indiferent unde vor merge, acolo Scorpionii vor găsi mediul propice în care să se dezlege limbile și să poată să se manifeste așa cum simt și vor, nu așa cum sunt adesea îngrădiți de conveniențele rigide ale societății.

Săgetător

Săgetătorii vor îmbina utilul cu plăcutul și vor ieși la diverse întâlniri, aparent între prieteni și cunoscuți, dar unde își vor întinde antenele pentru a prinde oportunități de carieră și de evoluție în profesie, deși toată lumea pare să fi venit să se distreze, nu să își facă planuri pentru ce va fi mâine. Săgetătorul, însă, va profita de Mercur din Capricorn, și-și va lua partea Leului!

Capricorn

Mercur intră în semnul acestor nativi, ceea ce înseamnă că ei vor fi favoriții astrelor. Vor deborda de șarm și de putere de persuasiune, în cel mai bun sens al cuvântului. Nu va fi acea putere de convingere amestecată cu manipulare ca în cazul nativilor altor zodii, ci forța Capricornilor va sta în argumentele logice și eleganța cu care vor ști să pună punctul pe I.

Vărsător

O zi în care Vărsătorii vor simți nevoia să o petreacă oriunde, dar numai acasă să nu fie. Dorul de ducă îi va măcina așa de tare, încât, chiar dacă partenerul nu se va arăta încântat să iasă din confortul casei, ei tot vor pleca, bineînțeles, după ce vor fi epuizat toate argumentele în favoarea ieșirii din casă.

Pești

Mercur, astrul comunicării străbate zodia Capricorn, respectiv sectorul planurilor pe termen lung, așa că mulți nativi din Pești vor simți predispoziție pentru a se gândi la viitor, la proiecte care să le schimbe fie viața profesională, fie pe cea sentimentală. În ultima parte a zilei, unii nativi vor simți nevoie de aer curat și vor trece în revistă târgurile de sezon, în căutarea unor idei de cadouri pentru cei dragi.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole