Horoscop 1 martie 2024. Această zodie își găsește jumătatea, în prima zi de primăvară

Publicat: 01 mart. 2024, 06:00, de Filon Stan, în Ultimă oră , ? cititori
Horoscop 1 martie 2024. Această zodie își găsește jumătatea, în prima zi de primăvară
Horoscop 1 martie 2024

Astrologii au adus horoscopul valabil pentru data de 1 martie 2024 și astfel am aflat care sunt zodiile care vor avea un început de primăvară de poveste. Sunt însă zodii pentru care primăvară are un început de coșmar.

Berbec

Horoscop 1 martie 2024. Berbecii trebuie să amâne planul făcut pentru 1 martie, alături de prieteni. Chiar dacă aceștia vor strâmba din nas, vor înțelege.

Taur

Taurii pun astăzi cariera pe primul plan și vor fi dispuși să facă chiar și un sacrificiu doar pentru ca lucrurile să meargă bine la locul de muncă. Este posibil să cedați un proiect avantajos unui coleg.

Gemeni

Gemenii au parte de un început de primăvară așa cum și-au dorit. Sunt în sânul familiei, iar starea este una foarte bună. Spre seară, primiți vizita unor prieteni dragi.

Rac

Racii au parte de o zi foarte bună. Deși firi agitate, ziua de 1 martie îi va găsi pe acești nativi relaxați și puși pe glume. Seara, partenerul de viață este posibil să vă scoată în oraș.

Leu

Horoscop 1 martie 2024. Leii or să l facă pe toate, însă trebuie să învețe să se mai abțină, deoarece colegii vă privesc deja ciudat, mai ales atunci când încercați să le preluați din atribuții.

Fecioară

Fecioarele sunt în al 9-lea cer! Persoana pe care o așteaptă de atâta timp își face, în sfârșit, apariția. Chiar dacă nu vine pe un cal alb, va avea multe dintre calitățile pe care le căutați.

Balanţă

Este necesar ca Balanțele să se concentreze pe relația de cuplu. Comunicarea și sinceritatea sunt singurele soluții pentru a rezolva micile tensiuni.

Scorpion

Scorpionii au parte de o zi destul de dificilă. Încă de dimineață, apar problemele. Fie întârziați la locul de muncă sau aveți probleme cu mașina, acești nativi sunt la început de primăvară un pachet de nervi.

Săgetător

Săgetătorii simt astăzi gustul amar al trădării. Aud tot felul de bârfe la locul de muncă, iar situația nu este tocmai roz. Nici acasă nu este mai bine, deoarece partenerul de viață are foarte multe ”plângeri”.

Capricorn

Horoscop 1 martie 2024. Monotonia îi obosește pe Capricorni, însă odată instalată în relația de cuplu, lucrurile încep să ia o turnura neplăcută.

Vărsător

Vărsătorii dau dovada de spirit de sacrificiu. Sar în ajutorul unei persoane dragi, iar binele făcut le va fi întors înzecit!

Peşti

Peștii sunt astăzi foarte mărinimoși, dar și sensibili. Orice poveste tristă îi atinge și pe ei, așa că trebuie să învețe să se detașeze puțin.