Horoscop 10 martie 2023. Zodiile infidele pot fi prinse pe picior greșit

Publicat: 10 mart. 2023, 06:00, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Horoscop 10 martie 2023. Zodiile infidele pot fi prinse pe picior greșit

Horoscop 10 martie 2023. Zodiile infidele pot fi prinse pe picior greșit. Dacă vă știți cu musca pe căciulă, mai bine suflați și în iaurt și așteptați cuminți să treacă această perioadă. Măcar câteva zile dacă nu aveți de gând să nu mai călcați strâmb.

Horoscop 10 martie 2023 Berbec

Astăzi trebuie să faceţi mici eforturi pentru a vă salva căsnicia, dacă sunteţi într-un mariaj. Atenție mare dacă vă știți cu musca pe căciulă și mai călcați strâmb din când în când. Mai bine evitați întrevederile din dormitor zilele astea!

Horoscop 10 martie 2023 Taur

O persoană de la locul de muncă va încerca să le strice ziua TAURILOR, însă, nu vor avea succes. Partenerul dumneavoastră are nevoie de mai multă atenţie din partea dumneavoastră.

Horoscop 10 martie 2023 Gemeni

Curajul este cuvântul de azi pentru GEMENI. Astrele vă sfătuiesc, indiferent de situație, să vă măsurați cuvintele și acțiunile, dar să spuneți ce aveți de spus. Nu mai plecați capul când nu este cazul. Doar atunci când soția vă prinde cu urme de ruj pe cămașă.

Horoscop 10 martie 2023 Rac

RACII sunt autoritari la serviciu. Sunteți hotărâți să abordați într-un mod cu totul diferit relațiile cu ceilalți. Este recomandat să apelați la diplomație azi și să vă măsurați bine cuvintele pentru că ulterior le puteți regreta.

Horoscop 10 martie 2023 Leu

LEII s-au hotărât să ia decizii bazate pe fapte sigure. Cu toate acestea, logica poate da greș uneori, așa că luați în considerare mai multe opțiuni. Fiecare zi vă aduce noi oportunităţi. Bucuraţi-vă de energia pe care Venus o trimite.

Horoscop 10 martie 2023 Fecioară

Faceţi un pas în spate şi ocupaţi-vă mai mult de voi. Câteodată trebuie să vă puneţi voi pe primul loc. În perioada aceasta, creativitatea excelează, așa că… aveți toate șansele de reușită.

Horoscop 10 martie 2023 Balanţă

Norocoșii zodiacului sunt nativii BALANȚĂ. Încrederea în forțele proprii e punctul vostru forte azi, tocmai de aceea veți fi în centrul atenției. Astăzi veţi străluci mai mult ca niciodată și veţi avea noroc chiar şi în cele mai absurde situaţii.

Horoscop 10 martie 2023 Scorpion

SCORPIONII ar fi bine să nu aibă așteptări prea mari pentru că s-ar putea să rămână dezamăgiți. Nu ar strica un strop de ambiție pentru a vă atinge obiectivele propuse și mergeți până în pânzele albe dacă știți că aveți dreptate. Nu cu încăpățânare absurdă, ci cu argumente.

Horoscop 10 martie 2023 Săgetător

SĂGETĂTORII sunt sfătuiți de astre să-și împartă în mod egal energia, între sarcinile de la job și momentele de relaxare și odihnă. Altfel, ați putea atinge o stare de oboseală excesivă. Dacă lucraţi cu cifre, aţi face bine ca astăzi să fiţi mai atenţi ca niciodată.

Horoscop 10 martie 2023 Capricorn

Perfecționismul se află la cote înalte în ceea ce-i privește pe CAPRICORNI. E posibil să aveți așteptări prea mari în sfera carierei. Relaxarea este un punct cheie astăzi.

Horoscop 10 martie 2023 Vărsător

VĂRSĂTORII vor pune accent pe relaxare azi. În plus, veți depăși situațiile dificile cu multă dezinvoltură, chiar și atunci când partenerul de viață vă poate găsi mesaje compromițătoare în telefon. Mare grijă!

Horoscop 10 martie 2023 Peşti

Nativii PEȘTI trebuie să-și controloze reacțiile. Suntem supuși unor constrângeri stresante și e recomandat să vă temperați impulsurile. Încercaţi să vă bucuraţi de următoarea perioadă, care poate fi benefică din punct de vedere financiar.