Horoscop 15 septembrie 2023. Provocări pentru Lei!

Un proiect nou le va da azi Leilor bătăi de cap la locul de muncă și îi va scoate din zona de confort.

Berbec

Vi se cere din ce în ce mai mult la serviciu, inclusiv să plecați într-o călatorie de câteva zile. Deși ideea nu vă surade, ar trebui să vedeți partea plină a paharului: șefii vă apreciază și vă consideră indispensabil.

Taur

Veți avea un câștig substanțial, dintr-o investiție mai veche și de care aproape ați uitat. E momentul să vă faceți un cadou, să vă răsfățați un pic, sau să organizați o mică excursie cu familia. Partenerul va aprecia, mai ales că în ultima perioadă ați cam neglijat viața de familie.

Gemeni

E momentul ideal să investiți! Dacă nu aveți economii, poate n-ar fi rău să vă împrumutați, mai ales că partenerul vă va susține! În plan profesional, încercați să nu mai aveți mereu ultimul cuvânt, pentru că o să vă deteriorați relațiile cu colegii.

Rac

Aveți o zi agitată, cu multă lume care roieste în jur și toti vor câte ceva de la  dumneavoastră. Încercați să vă păstrați calmul, pentru că pe după-amiază lucrurile se calmează. Pe seară, o iesire în oraș cu un prieten apropiat vă relaxează.

Leu

Ați început un proiect nou, cu oameni noi. Vă simțiți obosit si parcă nu aveți energia necesară. Nu încercați să vă sustrageți, doar începutul e greu. Pe de altă parte, aveți șansa să cunoașteți oameni noi, care v-ar putea ajuta în carieră.

Fecioară

Lucrurile nu sunt prea grozave la locul de muncă. Încercați să vă păstrați calmul si să vă gasiți refugiul în viața de familie, unde aveți parte de liniște. Ca să depăsiti această etapă, e nevoie de răbdare și de calm si veți vedea că până la urmă toate se vor așeza cum vă doriți.

Balanță

Fiți mai prudent cand le oferiți sfaturi celor din jur, mai ales dacă aceștia nu vi le cer. După-amiază ar fi bine să evitați cearta cu o rudă aflată în vizită, pentru ca s-ar putea transforma în ceva definitiv.

Scorpion

Aveți tentația să începeți mai multe lucruri deodată si nu le veți putea duce la bun sfârșit pe toate. Ar fi mai prudent să alegeți în mod rațional doar câteva, mai ales că unele din ele implică și investirea unor sume pe care momentan nu le aveți.

Săgetător

Vi se propune o colaborare și nu stiți ce decizie să luați. Ar fi bine să lăsați intuiția să vă ghideze în luarea oricărei hotărâri. Chiar dacă vă simțiți confuz, în scurt timp veți ști foarte clar ce aveți de făcut.

Capricorn

Relațiile sentimentale devin tensionate, și ar fi bine să nu fiți prea impulsivi, altfel  conflictul ar putea escalada. E momentul să faceți niște schimbări în plan profesional, să încerci să rezolvi lucrurile care nu par să mai meargă. Ai nevoie doar de curaj și de ceva mai multă inițiativă!

Vărsător

Ar fi bine sa dați o șansă unei persoane care vă face curte de ceva vreme. S-ar putea să aveți o surpriză placută! Aveți grijă la cheltuieli, sunteți tentat să faceți investiții mai mari decât vă permiteți momentan.

Pești

E momentul să vă gandiți mai mult la dumneavoastră, să acordați mai mult timp lucrurilor care vă plac. Iesiți în lume, cunoasteți oameni noi, revitalizați-vă puțin viața socială!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole