Horoscop 17 septembrie 2023. Precauție pentru zodiile de apă

Racii, Peștii și Scorpionii sunt sfătuiți să evite orice investiție financiară, chiar dacă la prima vedere nu pare să existe vreun risc!

Berbec

Aveți mare grijă la bani! Se prefigurează niste cheltuieli neprevăzute în următoarea perioadă, așa că ar fi bine să mai reduceți cheltuielile și să încercați să puneți și niște bani deoparte.

Taur

O veste de la un prieten îți face ziua mai frumoasă. Poate fi vorba de o invitație într-o călătorie sau de primirea unei sume de bani de care aveai mare nevoie. În plan sentimental, nu luați decizii fără să vă consultați cu partenerul, care și asa se simte neglijat în ultima perioadă.

Gemeni

Nu mai anticipați nimic din ceea ce s-ar putea întâmpla în viața voastră, pentru că de cele mai multe ori greșiți. Încercați să trăiți mai mult în prezent, să vă bucurați mai mult de ce vi se întâmplă, în loc să vă faceți griji pentru ce ar putea fi în viitor.

Rac

Apare tentația de a cumpăra o proprietate, dar ar fi mai bine să renunțati. Oricât ar fi de atrăgătoare investiția, situația financiară nu vă permite momentan! Evitați împrumuturile și orice cheltuială majoră!

Leu

Lăsați orgoliile deoparte și fiți mai îngăduitori cu cei din jur, mai ales cu membrii familiei. Simțiți că aceștia se îndepărtează de dumneavoastră și nu păreți să întelegeți de ce. Schimbați-vă tactica și lucrurile se vor schimba semnificativ!

Fecioară

Apar tensiuni și discuții aprinse în relația de cuplu. Comunicarea este cheia pentru rezolvarea conflictelor. Bazați-vă mai mult pe intuiție și nu mai fiți atât de critic cu persoana iubită. Pe seară, o cină romantică este rezultatul eforturilor pe care le-ați făcut amândoi să dezamorsați situația.

Balanță

O zi liniștită de care aveați multă nevoie. Bucurați-vă din plin de ea și nu vă mai gândiți la ce urmează să faceți săpt[mâna viitoare. O ieșire în natură cu partenerul vă face să priviți viața cu mai mult optimism.

Scorpion

Încercați sa faceți ceva deosebit, să iesiți din sabloane, însă investițiile financiare nu sunt cea mai bună idee. Dacă totuși, nu rezistați tentației, mai bine ieșiti la cumpărături și faceți niste cheltuieli minore. Partenerul este lângă dumneavoastră și încearcă să vă tempereze, așa că ar fi bine să-l ascultați de data aceasta!

Săgetător

Tindeți să forțati lucrurile în relația de cuplu, iar partenerul simte că puneți prea multă presiune pe el. Încercați să lasați lucrurile să curgă de la sine, fiți mai relaxat. Sfatul unei persoane mai în vârstă din familie, la a cărei părere țineți, este binevenit, ascultați-l!

Capricorn

Ar fi bine să vă respectați promisiunile pe care le faceți, chiar dacă nu vă e ușor, altfel riscați să nu mai aveți credibilitate. Evitați discuțiile în contradictoriu cu un prieten. Sunteți irascibil, și nu e momentul să spuneți chiar tot ce gândiți.

Vărsător

Urmează o perioadă intensă în plan profesional, de aceea ar fi bine ca astăzi să vă relaxați și să vă petreceți cât mai mult timp cu familia, mai ales cu copiii. O vizita la părinți vă echilibrează, iar căldura căminului parintesc vă încarcă bateriile.

Pești

Faceți cheltuieli cu care partenerul nu este deloc de acord. Apar certuri care degenerează și s-ar putea să aveți de-a face chiar cu ceva definitiv. Aveți nevoie să stabiliți exact ce este mai important penru dumneavoastră și să acționați în consecință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...