Horoscop 18 septembrie 2023. Zi plină de agitație pentru cele mai multe zodii.

Săptămâna începe în plină forță pentru mai toate zodiile, iar dorința de afirmare este și ea prezentă!

Berbec

Zi încărcată pentru nativii din Berbec. Aveți atât de multe lucruri de organizat, în special la job, încât abia mai puteți face față. Încercați să vă organizați, să prioritizați, și, de ce nu,  să faceți liste! Nu lăsați totul pe ultima parte a zilei!

Taur

Treceți printr-o perioadă agitată, și chiar simțiți că lucrurile vă scapă de sub control. Faceți un pas în spate și încercați să vă dați seama ce este important pentru voi și ce nu. Lucururile nu se vor așeza decât dacă veți ști să le tratați în ordinea importanței lor.

Gemeni

Lucururile devin tensionate la locul de muncă: simțiți cum colegii vă vorbesc pe la spate și asta vă indispune, oricât încercați să îi ignorați. Poate n-ar fi rău să-i adunați la un loc și să încercați să lămuriți problema.

Rac

La serviciu sunteți din ce în ce mai ocupat și simțiți că nu mai puteți face față. În plan sentimental, însă, lucrurile merg cum nu se poate mai bine, și asta vă aduce un oarecare echilibru. Lucrurile se vor așeza, nu trebuie decât să aveți răbdare.

Leu

Veți primi ajutor în plan profesional din partea unui colaborator. Acceptați-l și încercați să vă susțineți reciproc. Lucrurile o vor lua în direcția în care vă doriți, ma ales că ați consumat multă energie pentru realizarea proiectelor dvs.

Fecioară

Aveți mici probleme de sănătate, și ca și cum nu era de ajuns, insomniile din ultimele zile vă fac morocănos și irascibil cu cei din jur. O persoană din anturajul vostru are multă rabdare în ceea ce vă privește și vă susține, ceea ce vă ajută să treceți mai ușor peste această zi.

Balanță

Balanța e plină de energie și vitalitate, ceea ce îi contaminează și pe cei din jur. Încercați, totuși, să nu vă încărcați cu prea multe sarcini, pentru că mâine s-ar putea să vă treacă entuziasmul și să regretați impulsivitatea de azi.

Scorpion

Astăzi sunteți creativ și foarte binedispus, iar ideile voastre chiar îi vor atrage atenția șefului. Profitați de ocazie și povestiți-i în detaliu despre ideile pe  care le aveți, curaj! Pe seară veți primi o veste bună legată de o sumă de bani care înseamnă mult pentru familia dvs.

Săgetător

Vă gândiți foarte mult în ultima perioadă la o persoană pe care n-ați mai văzut-o de ceva vreme. N-ar fi rău să puneți mâna pe telefon și să o sunați. S-ar putea să vă dați seama ca aveți aceleași sentimente unul pentru celălalt.

Capricorn

Vă gânditi la noi surse de venit și aveți o ocazie deosebită de a investi, datorită noilor relații pe care vi le-ați făcut în ultima vreme. Cu toate astea, ar fi bine să vă și odihniți, va fi un proiect pe termen lung, care vă va solicita.

Vărsător

Nu este cel mai bun moment pentru a începe proiecte noi! Încercați să finalizați ce ați început întâi și concentrați-vă pe ce aveți în derulare în acest moment. Le veți putea face pe toate, însă la timpul potrivit.

Pești

Azi vă simțiti încrezător în forțele proprii, așa că e momentul să luați câteva decizii pe care le tot amânați.  Ar trebui să fiți mai implicat în problemele de zi cu zi ale familiei și să vă sprijiniți mai mult partenerul, care trece printr-o perioadă nu tocmai ușoară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...