Horoscop 21 martie 2023. Numerele norocoase dacă joci la Loto

Horoscop 21 martie 2023. Numerele norocoase dacă joci la Loto. Astrele îți trimit câteva numere cu care îți poți încerca norocul! Iată ce spune horoscopul din 21 martie 2023 pentru toate zodiile!

Horoscop 21 martie 2023 pentru Berbec

Berbecii au parte de multe reuşite în această zi și nu ar strica să joace la Loto sau să-și încerce norocul în alt fel, folosindu-se de numerele 8, 14, 28, 19. În a doua parte a zilei, vor afla un adevăr destul de important care le poate da peste cap toate planurile pe care le-au stabilit. Poate fi vorba și de un adevărat la care ajung singuri, se lămuresc într-o situație care îi nedumerea de ceva timp.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Taur

Taurii vor să înainteze în carieră și să schimbe ceva la jobul sau afacerea lor, însă nu au curajul să pornească pe un alt drum deocamdată. Astrele le recomandă să fie cât mai deschişi în faţa oportunităţilor, chiar dacă acestea nu sunt ceea ce îşi doresc. Numerele norocoase pentru astăzi sunt: 1, 6, 78, 90.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Gemeni

Gemenii se află la răscruce de drumuri şi nu ştiu care decizii sunt mai bune pentru moment. Astrele vă recomandă să priviți înainte cu optimism, dacă dacă încă nu se vede luminiţa de la capătul tunelului. Dacă aveți încredere în voi și gândiți pozitiv, sunt toate șansele să ieșiți cu bine la liman. Numerele norocoase sunt 9, 12, 88, 56.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Rac

Nativii din zodia Rac sunt echilibraţi din punct de vedere emoţional, iar asta le aduce multe beneficii mai ales la locul de muncă. Se înțeleg excelent cu colegii, șefii sau partenerii de afaceri și asta nu poate să fie decât minunat. În a doua parte a zilei, se pot bucura de multă iubire din partea partenerului, dar își pot și încerca norocul la Loto folosindu-se de numerele 1, 17, 43, 23.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Leu

Leii sunt puşi pe harţă, spun lucruri urâte și nici nu îşi dau seama când rănesc oamenii din jurul lor. De multe ori refuză să-şi vadă defectele pentru a nu le fi afectată imaginea în ochii lumii. Aveţi grijă la ce cuvinte folosiţi astăzi și nu uitați că nu trebuie musai să folosiți trivialități pentru a a răni oamenii. O puteți face și cu cuvinte frumoase, dar spuse într-o manieră urâtă. Numerele norocoase sunt 6, 32, 77, 14.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Fecioară

Cineva foarte drag acestor nativi vor avea de furcă în privința banilor. Ajutaţi prietenii dacă aceştia au nevoie de ajutorul dumneavoastră, dar cu o limită. Astăzi vă veţi îndrăgosti nebuneşte chiar la prima vedere, însă aveți grijă dacă aveți deja un partener pentru că puteți fi prinși pe picior greșit. Numerele norocoase sunt 76, 34, 19, 20.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Balanţă

Balanţele sunt deschise la schimbări ce ţin de domiciliu și mută prin casă, aruncă ce nu le place, aleg altă culoare pentru pereți sau comandă mobilă nouă. Astrele vă recomandă să luaţi orice decizie importantă prin consultarea cu membrii familiei dumneavoastră pentru că astfel evitați discuții viitoare legate de schimbările pe care le faceți. Numerele norocoase sunt 6, 32, 70, 15.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Scorpion

Scorpionii au nevoie de mai multă linişte din partea partenerului, pun punct discuțiilor în contradictoriu pentru că nu vor să-și mai irosească inutil energia. Când vă simţiţi neînţeleşi comunicaţi mai mult despre ceea ce vă deranjează, este mult mai bine așa decât să țineți în voi supărarea și să faceți scandal mai târziu. Numerele norocoase sunt 3, 17, 22, 79.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Săgetător

Săgetătorii se bucură de multă atenţie din partea celor dragi, dar şi din partea colegilor. Aveţi o stare de bine şi multă energie, iar în ceea ce priveşte finanţele, se pare că sunteţi pe un drum excelent. Primiți bonusuri pentru rezultatele din ultima vreme. Numerele norocoase sunt 14, 19, 99, 21.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Capricorn

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi nu prea luaţi în serios discuţiile cu cei din jur. Poate ar fi bine să coborâţi cu picioarele pe pământ şi să fiţi voi înşivă. Numerele norocoase sunt 1, 46, 78, 23. Mare atenţie la alimentaţie și aveți grijă la alergii, dacă vă știți sensibili la anumite alimente.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Vărsător

Latura dumneavoastră sensibilă este din ce în ce mai accentuată, sunteţi ghidaţi mai mult de sentimente, decât de rațiune, așa că aveți grijă când luați deciziile importante. Dacă simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva din familie, o puteţi face, dar aveţi grijă la cuvintele pe care le folosiţi, întrucât este posibil să răniţi pe cineva.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Peşti

Comunicaţi mai mult cu partenerul şi să vedeţi ce vă lipseşte dacă simţiţi că ceva din relaţie nu merge. Lucrurile se vor schimba în bine, dacă veţi face un efort în acest sens și dacă puneți pe primul loc comunicarea. Poate fiecare dintre voi are o problemă și se teme să vorbească despre ea. Încercați-vă norocul la bani, dacă în dragoste nu stați excelent. Așadar, luați în calcul și numerele acestea: 6, 12, 33, 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...