Horoscop 22 septembrie 2023. Vești bune pentru Tauri, soluții pentru Berbeci și multe dileme pentru Capricorni

Ziua bună se cunoaște de dimineață pentru unii dintre nativii zodiilor astăzi, în timp ce pentru alții, confuzia și încurcăturile le cam strică planurile la final de săptămână.

Berbec

În viața profesională intervin câteva urgențe la care te străduiești din răsputeri să le faci față. Problemele nu sunt dintre cele mai dificile, dar au nevoie de rezolvare rapidă. Găsești soluțiile potrivite și îți permiți, astfel, să ai un final de săptămână fără bătăi de cap.

Taur

Răspunsurile la mai multe dintre întrebările și dosarele pe care le-ai depus pe la diverse instituții vin, culmea, azi, într-o zi de vineri. Unde mai pui că vei primi și o veste bună din partea unei rude sau prieten, așa că ziua va fi una ușoară în care plutești pe valurile încântării.

Gemeni

Rezolvarea unei probleme familiale pe care o tot sperai de mult are loc azi. În prima parte a zilei, când, nici nu te mai așteptai. Pe după-amiază un grup de prieteni te invită la o „întâlnire de taină” despre care astrele ne spun că e de bine.

Rac

Îți parvin niște informații despre care nu prea știi cum să le abordezi. Multe dintre ele sunt contradictorii și se anulează una pe cealaltă. O parte dintre ele se referă la viața ta personală, unde ar cam fi cazul să faci nițică ordine, dacă vrei să ieși cu fruntea sus din acest torent al vieții.

Leu

Ești într-o continuă căutare după alint și răsfăț și nu prea ai chef de muncă. Ai prefera să faci orice altceva, dar nu să muncești azi. Din acest motiv ai tendința să rezolvi cu superficialitate sarcinile de serviciu, așa că ai grijă! Îți regăsești liniștea și confortul mai pe seară, alături de partener.

Fecioară

De dimineață rezolvi tot ceea ce ai de rezolvat, așa că în mare parte din zi, îți vei ocupa timpul cu planuri de călătorie pentru anul viitor. Găsești câteva oferte tentante pe care le propui partenerului sau prietenilor. Ceilalți îți vor spune că te vei grăbi, dar știi tu ce știi!

Balanță

Ești pus pe fapte mari și dispus să înveți lucruri noi. Cauți pe motoarele de căutare diverse noi cursuri și specializări și deja te înscrii la câteva dintre ele. Vrei să evoluezi profesional cu tot dinadinsul așa că te cam înhami la multe. Ține cont că trebuie să te mai ocupi și de cei de lângă tine.

Scorpion

Vrei să faci o mulțime de cumpărături, dar bugetul tău e limitat. Asta te nemulțumește și ești gata să recurgi până și la un împrumut la bancă spre a-ți împlini țelul. Nu e cazul să te repezi cu capul înainte să faci împrumuturi bancare. Iau-o mai ușor! Evaluează-ți bine nevoile ca să nu dai o gaură în buget iremediabilă.

Săgetător

Ziua asta e pentru tine și despre tine. Luna se află în Săgetător și îți aduce oportunități de neratat, mai ales din punct de vedere financiar. Vei găsi soluții pentru afacerea pe care voiai mai de mult să o pui pe roate. În plus, cineva este dispus să-ți fie sponsor, dacă îl ajuți într-o anumită problemă.

Capricorn

Confuzia îți domină ziua de azi.  O serie de evenimente îți schimbă planurile pe care le aveai pentru familie la final de săptămână, plus că mai trebuie să mergi subit la o conferință pe o temă cu care tu ești cam paralel. Și ca să fie tacâmul complet, primești un diagnostic medical incert despre care nu știi dacă e de bine sau de rău.

Vărsător

Ziua începe bine pentru tine la serviciu, mai pe după-amiază apar o serie de sarcini pe care tu consideri că ar trebui să le preia alți colegi. Nu ai încotro, tu ești cel numit să le facă așa că asta te cam dă peste cap. Ratezi întâlnirea cu prietenii, dar îți salvezi weekendul.

Pești

Ești cam melancolic și ți-e gândul numai la ieșirea de mâine cu prietenii tăi veniți de departe. Din acest motiv, îți scapă din vedere niște sarcini de serviciu, iar asta îți atrage reproșurile șefilor. Până la urmă, ieși din situație cu fața curată și-ți vezi de planurile personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole