Horoscop 23 septembrie 2023. Liniștea și introspecția predomină

Ieșirile din casă sunt cele care vor domina ziua. Totuși, unii nativi vor prefera mai degrabă activitățile casnice decât să părăsească siguranța și confortul căminului.

Berbec

Liniște. În sfârșit, ai și tu parte de ceva liniște în acest final de săptămână. Și, da, contrar firii tale, ești calm, chiar Zen astăzi. Întreaga zi ți-o dedici activităților petrecute în familie, iar dacă ești singur, îți dedici te ocupi de activități culturale sau lecturării unei cărți, ducându-te cu mintea într-un univers cu totul special.

Taur

Ai o dispoziție pozitivă azi și de aceea ești dispus să lași trecutul și să te împaci cu toți cei care ți-au greșit sau cu care ai intrat în conflict până acum. Pe după amiază ieși în oraș cu prietenii la un concert, film sau vreun eveniment stradal. Tu decizi!

Gemeni

Nu ai mare lucru de făcut pe acasă, așa că te decizi împreună cu partenerul de viață să ieșiți undeva în afara localității să stați și voi mai liniștiți. Cum copiii i-ați lăsat în grija altor membri din familie, ziua vă va fi calmă și senină. Cei singuri ar putea ieși la o partidă de pescuit, tenis sau vreun alt sport.

Rac

Astăzi e ziua pe care ți-o petreci în bucătărie fie ajutându-ți partenerul, fie vei găti chiar tu pentru el, fiindcă, de curând, ai aflat câteva rețete exotice noi și tare vrei să le încerci. Un telefon de la cineva apropiat te va scoate din casă mai pe seară.

Leu

Renunți la griji și probleme, fiindcă rudele partenerului v-au invitat în afara localității, iar ție îți plac ieșirile astea în familie, mai ales că pe unii dintre ei nu i-ai mai văzut de multișor. Pentru Leii singuri, un concert de operă sau vreun alt spectacol mai simandicos, reprezintă o oportunitate de a descoperi o persoană deosebită și, cine știe, poate se leagă ceva între voi?

Fecioară

Azi sunteți mai înclinați către introspecție, veți fi preocupați mai ales de ceea ce se întâmplă cu dumneavoastră în interior, decât în exterior. Partenerul va cam observa asta și ar fi bine să nu îl faceți să se simtă jenat că vă stă în preajmă.

Balanță

Ți-ai propus să îți schimbi stilul de viață și să adopți o dietă în conformitate cu noile tale priorități. De aceea, ziua de azi ți-o dedici în mare parte căutării de rețete și ingrediente potrivite pentru noua dietă. O să ieși mai pe seară să faci ceva alergări sau exerciții.

Scorpion

Începutul zilei va decurge normal, în tihnă. Partea a doua a zilei însă se va aglomera cu tot felul de invitații care mai de care mai tentante. Un membru al familiei îți va solicita în mare măsură toată atenția și vei rămâne acasă să rezolvi problemele apărute.

Săgetător

Câteva contre cu partenerul de viață te vor alunga la pescuit sau la o partidă de fotbal cu prietenii ca să îți mai limpezești gândurile. Nu sta bosumflat toată ziua, căci, trebuie să o recunoști, și tu ai partea ta de vină, așa că încearcă să dregi busuiocul la întoarcerea acasă!

Capricorn

Ești foarte calm și deschis astăzi, iar partenerul va profita de asta să-ți facă o propunere de nerefuzat.  Vei ieși din cuibușorul vostru de nebunii, abia pe seară când un concert de muzică vă va delecta urechile cum de mult nu vi s-a mai întâmplat.

Vărsător

Cam multe discuții contradictorii cu membri mai tineri din familie. Știm că ai dreptate, dar trebuie să înțelegi și tu că, fiind tineri, nu au cum să vadă viața prin prisma experiențelor tale. Partenerul va fi cel care va pune pace în acest conflict casnic.

Pești

Ești foarte concentrat pe activitățile casnice și cu greu partenerul te poate scoate din ale tale. O rudă vă va propune să-i faceți o vizită, dar tu nu prea vrei să-i dai curs. Nu fi recalcitrant și acceptă, s-ar putea să iasă ceva bun din asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole