Horoscop 24 septembrie 2023. Complicații și descătușări de energii

Soarele formează un trigon cu Pluto, chiar înainte de a părăsi zodia Fecioară și de a intra în zodia Balanță. Energiile interioare se vor descătușa, pentru unii în sens pozitiv, pentru alții în sens negativ.

Berbec

Veți fi extrem de energic încă de la primele ore ale dimineții și veți dori același lucru și de la cei din jur. Asta vă va complica un pic relația cu prietenii și alți membri ai familiei. Dar, culmea, partenerului de viață o să-i placă starea și vă va fi trup și suflet alături în tot ceea ce veți întreprinde azi.

Taur

O să comunicați extrem de bine cu partenerul de viață, dar și cu toți cei din jur. Vă veți folosi de farmecul personal pentru a convinge pe toată lumea că aveți dreptate și merită să facă tot ceea ce le sugerați să facă.

Gemeni

Zi complicată pentru voi. Sunteți prea romantici azi, iar omul care vă stă alături nu e chiar în apele lui ca să vă răspundă pe măsură. Nu fiți supărați, amintiți-vă că și voi ați fost cam morocănoși altădată, când cei de lângă voi erau înclinați spre romantism.

Rac

Atenție cui îi faceți confidențe astăzi! La întâlnirea cu prietenii sau rudele, este bine să fiți rezervați în a povesti prea mult despre secretele voastre, fie cele din viața amoroasă, fie altele. Nu știți cine spune și cui spune, și să nu vă treziți că în loc să primiți susținere morală vă veți regăsi în mijlocul unui scandal monstru.

Leu

Momente romantice alături de partener, oriunde vă veți afla, acasă, în parc sau la o ieșire la pădure etc. Leii singuri vor fi extrem de atrăgători astăzi, așa că e momentul să-și găsească jumătatea sau măcar să înceapă să o caute.

Fecioară

E momentul să vă îmbunătățiți viața de cuplu și să lăsați deoparte orice probleme ați avut în trecut. Un mic cadou, un buchet de flori, cafeaua de dimineață pregătită de voi în locul lui, și orice alt mic semn de iubire și apreciere spală păcatele trecutului și îmbunătățește prezentul relației voastre, dar mai ales viitorul ei.

Balanță

Dacă sunt ceva probleme în relația voastră, este bine să tranșați lucrurile. Nu le mai tot amânați, că, vorba lui Murphy, o situație în care nu se intervine, evoluează din rău în mai rău. Vreți să vă salvați relația, faceți ceva pentru asta, nu așteptați ca partenerul să facă primul pas!

Scorpion

Pentru nativii singuri apar noi perspective la orizont, așa că adio zile singuratice și mohorâte, bine ai venit dragoste! Cei căsătoriți își vor descătușa energiile pozitive în compania partenerului de viață, fără stresul problemelor de la serviciu sau al problemelor de zi cu zi.

Săgetător

Vrei neapărat să ieși să socializezi așa că orice mână întinsă o vei accepta imediat. Dacă ești căsătorit, azi îți vei reînnoi jurămintele de dragoste și veți face din această zi una memorabilă peste ani și ani.

Capricorn

O să vă răsfățați azi cu tot felul de bunătăți și veți avea ochi numai unul pentru altul, așa că nu veți lăsa pe nimeni să vă strice ziua voastră în cuplu prin vreo vizită sau alte ieșiri perturbatoare din colțișorul vostru drag.

Vărsător

Vărsătorii își doresc azi o conectare profundă cu partenerul de cuplu. Fie că vor ieși undeva numai ei doi, fie își vor petrece timpul cu nimicuri acasă, ziua lor va fi una presărată cu momente de iubire și gesturi romantice.

Pești

Astăzi viața e grea în cuplul vostru! Nu prea vă puneți de acord asupra a ce și cum să faceți. Unul trage cu putere în dreapta, altul în stânga, așa că nu e momentul să luați vreo decizie. Situația se mai calmează spre seară, dar clar, energiile negative și-au cam  spus cuvântul. Nici Peștii singuri nu prea vor fi azi în toane bune, nu-i momentul să-și caute un partener de viață.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole