Horoscop 26 ianuarie 2023. Dezamăgiri pentru unele zodii

Publicat: 26 ian. 2023, 06:00, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Horoscop 26 ianuarie 2023. Dezamăgiri pentru unele zodii

Horoscop 26 ianuarie 2023. Unele zodii au o zi mai proastă astăzi pentru că se confruntă cu dezamăgiri din partea partenerului de viață, prietenilor sau colegilor de serviciu. Ar trebui să se gândească bine ce au făcut ei pentru această situație, dacă nu cumva așteptările lor nerealiste au dus la aceste dezamăgiri.

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Berbec

Vei contempla modul în care cineva ți-a cam stricat planurile trebuie să se confrunte cu o situație complicată. Pentru tine, va fi o ușurare să vezi că lucrurile sunt puse la locul lor și toată lumea va vedea cum ai avut dreptate în tot ceea ce ai spus. Dar nu poți uita așa ușor dezamăgirea pe care ți-au provocat-o cei apropiați.

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Taur

Vei fi oarecum obosit și nu o vei putea evita anumite conflicte. Asta înseamnă că mai bine nu faci prea multe eforturi de niciun fel astăzi și stai departe de orice fel de negativitate. În a doua jumătate a zilei, veți fi tentați să acționați prin agresivitate, dar respirați adânc și numărați până la 20 până să dați o replică. Sau până la 100!

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Gemeni

Astăzi, trebuie să fii foarte atent pentru că trebuie să controlezi cuvintele cuiva care pot fi foarte importante pentru tine în multe feluri. Observarea a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău va fi esențială pentru a ști ce ar trebui să faci. Cel mai important pentru tine este să înveți să spui „nu”. Ai mai multă încredere în tine și valorizează-te mai mult, atât în ochii altora, dar mai ales ai tăi.

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Rac

Astăzi vei vedea clar că te poți îmbunătăți în multe lucruri. Dorința de a fi mai bun îți va fi de mare valoare să te împaci cu tine însuți și cu niște oameni foarte importanți care îți sunt apropiați. Va fi o zi foarte importantă pentru că realizezi că iertarea este importantă și nu o faci pentru alții, ci pentru tine. Scapi de o povară importantă când ierți pe cineva și poți să-ți vezi mai departe de drum mai ușor și mai „curat”.

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Leu

Renunță la dependențe, indiferent despre cine ar fi vorba. Este timpul ca fiecare să preia controlul asupra destinului său, în ciuda oricărei circumstanțe, fără intervenția nimănui. Nu uita că uneori faci mai mult rău unui om intervenind asupra destinului său, încercând să-l ajuți.

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Fecioară

Nu te mira daca astazi traiesti o experienta cu totul iesita din comun la care nu te astepti. Va fi ceva pe care îl vei învăța brusc sau ceva care te poate afecta foarte mult. În orice caz, acea experiență oarecum ciudată vă va aduce o reflecție importantă, te ajută să vezi mult mai clar ce nu înțelegeai până acum.

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Balanță

Trebuie să închei o situație care nu îți place deloc în relația cu o persoana, poate un prieten sau un prieten cu care a existat o oarecare furie, poate din cauza unei probleme ideologice. Iertarea poate face minuni, nu ezita, dar în același timp scapă de sentimentul de dezamăgire. Până la urmă, nimeni nu e dator nimănui cu nimic, nu mai găsi vinovați pentru eșecurile tale. Asumă-ți-le 100%!

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Scorpion

Un stil de viata sedentar nu te favorizeaza deloc si astazi iti vei da seama. Trebuie sa te misti, indiferent despre ce tip de mișcare este vorba, chiar și mers pe jos. Fă orice fel de activitate care implică să fii în mișcare, pentru că și mintea ta îți va mulțumi. Te vei relaxa și te vei putea concentra mult mai bine la treburile zilnice, iar vremea rece de acum este perfectă pentru o astfel de terapie în aer liber!

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Săgetător

Va trebui să lămuriți o chestiune oarecum greoaie, poate într-un loc în care va trebui să mergeți sau despre o decizie pe care trebuie să o luați la locul de muncă. Trebuie să te pregătești mental pentru asta, deoarece nu vei avea de ales decât să înfrunți problema și să o rezolvi imediat. Și gândește-te bine cum anume ai contribuit chiar tu la această situație, iar pe viitor să acționezi diferit.

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Capricorn

Te-ai gândit mult cum să spui cuiva ceva ce nu vrei să faci în continuare și ai dreptate pentru că este ceva cu care nu ești de acord. Fă-o într-o manieră calmă, dar nu renunta la alegerea ta. Fii cât se poate de diplomat, nu ridica tonul, nu reproșa, nu te victimiza.

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Vărsător

Profită de această zi pentru a face mișcare, deoarece corpul tău are nevoie de puțină mișcare. La locul de muncă, apar mici discuții legate de o promovare și te-ai putea lovi de unele dezamăgiri dacă nu se întâmplă așa cum credeai tu.

Horoscop 26 ianuarie 2023 pentru Pești

Un prieten va fi în centrul interesului tău astăzi, deoarece va trebui să-l ajuți sau să-l consolezi într-un fel și asta te va face să petreci mult timp pe acea sarcină. Dar ai grijă să nu devină o problemă care te lasă prea trist sau melancolic. Astrele te sfătuiesc să nu empatizezi exagerat cu prietenii tăi, ci să le arăți compasiune, însă nu le prelua problemele!