Horoscop 3 decembrie 2023. Zi centrată pe relația de cuplu și introspecție

Dulce-amăruie, așa le va fi ziua multor nativi, fiindcă astrele vor picura atât fericire, cât și ceva probleme, ca să echilibreze cumva lucrurile.

Berbec

Intuiția îți spune că ceva în relația cu partenerul de viață nu este în regulă, ceva nu funcționează, chiar dacă la suprafață totul pare că merge perfect. Ca într-un ceas mecanic, o rotiță undeva dă semne de oboseală, iar asta nu e de bun augur pentru relația voastră. Nu face mișcări greșite și analizează situația cu maximum de atenție pentru a găsi soluția salvatoare!

Taur

Planeta iubirii, Venus, face un aspect dificil cu Pluto cel dornic de control, așa că astăzi Taurii nu vor fi în cele mai bune relații cu partenerul de viață, nu în sensul că vor exista certuri grave, doar că Taurii vor fi mult prea pretențioși și vor dori să preia controlul a tot ceea ce se face și se decide în casa lor, iar asta va fi considerat un afront adus libertății și inteligenței partenerilor de viață. Așa că fiți cu mare băgare de seamă!

Gemeni

Mergi la o întrunire cu prietenii și dorești să îți exprimi punctele de vedere cu privire la o anumită temă politică sau temă istorică sau poate fi o temă filosofică. Modul în care ți-ai construit discursul te va avantaja, fiindcă azi astrele vor ține parte Gemenilor și îi vor ajuta să comunice foarte coerent ceea ce gândesc. S-ar putea ca această reușită comunicațională să atragă atenția cuiva care să vă contacteze ulterior pentru o colaborare.

Rac

Poate fi o zi bună pentru ca membrii zodiei Rac să facă o serie de confidențe partenerilor de viață. De aceea, ar fi bine dacă în această zi nativii zodiei și-ar deschide inima în fața persoanei iubite, fiindcă azi vor găsi alinare și înțelegere într-o mai mare măsură decât până acum, iar conjunctura astrală le este favorabilă.

Leu

Starea de sănătate nu vă va permite să fiți foarte activi astăzi. O viroză sau un guturai, pe scurt o afecțiune în zona aparatului respirator poate să pună la pământ pe mulți dintre mândrii nativi ai zodiei Leu. De aceea, mare atenție la cum vă îmbrăcați în cazul în care doriți să ieșiți din casă și ar fi indicat să vă strângeți în perimetrul casei pentru a gestiona mai bine starea voastră neplăcută.

Fecioară

Astăzi, mulți dintre nativii zodiei vor dori să-și petreacă timpul strict cu persoana iubită, așa că își vor dori activitate în dormitor, nicidecum mondenități, ieșiri cu prietenii sau la spectacol, vizite pe la prieteni etc. Nu mai spunem că musafirii nu vor fi deloc bineveniți în casa Fecioarelor! În schimb, Nativii singuri vor fi pe teren, gata de acțiune, dacă vor găsi momentul prielnic.

Balanță

Familia și mai ales copiii familiei vor solicita Balanțele la maximum astăzi. Atâtea nevoi, atâtea probleme își vor cere dreptul la rezolvare azi, încât, la finalul zilei, multe dintre Balanțe se vor simți stoarse până și de ultima picătură de energie. De unde vă doreați o ultimă zi liniștită de weekend, veți avea o zi extrem de solicitantă, mai ales în plan mental.

Scorpion

Maximum de satisfacție cu minimum de efort. Aceasta va fi deviza Scorpionilor azi. În consecință, oriunde va fi rost de petrecere și voie bună, vor merge și Scorpionii, totul este să nu fie ei cei care dau petrecerea, fiindcă atunci e gaură în cer… și în buget! Iar cu asta Scorpionii nu vor fi nici în ruptul capului de acord.

Săgetător

Flacăra pasiunii în cuplu se reaprinde încă de la primele ore ale dimineții și va arde mocnit întreaga zi. Permiteți-vă să fiți pasionali și să vă lăsați cuprinși de emoții și bucuria de a fi iubiți. Săgetătorilor singuri, astrele le recomandă să iasă la vânătoare având încredere în farmecul lor personal. Nu vor da greș, dacă vor utiliza cu înțelepciune tot arsenalul seducției.

Capricorn

Mare atenție la obligațiile de familie! Neîndeplinirea lor va aduce o ploaie de reproșuri din partea partenerului, dar și a altor membri de familie care se vor folosi de breșa creată pentru a pune paie pe foc și a lărgi fisura apărută în relația voastră. Luați în serios îndemnul și încercați să fiți pregătiți de luptă!

Vărsător

Mulți nativi din Vărsător vor căuta să socializeze cât mai mult, iar unii este posibil să se îndrăgostească de unii dintre membrii cercului de prieteni. Lucrurile s-ar putea complica, de aceea mare grijă cui îi veți vorbi despre sentimentele pe care le nutriți, fiindcă nu numai că sentimentele nu vor fi reciproce, dar vă puteți băga într-un scandal din care să ieșiți adânc șifonați.

Pești

Ziua de azi îi va predispune pe nativii zodiei către introspecție și meditație. Vor prefera să reflecteze mult asupra trecutului lor, dar și asupra aspirațiilor lor în viitorul apropiat. De aceea, vor încerca să se retragă într-un colțișor al casei, un loc în care mintea lor să poată macina în voie momente din trecut sau din prezent, fără a fi perturbată de cineva. De aceea, peștii vor putea chiar să pară inaccesibili persoanelor care le sunt alături. Trebuie înțeleși!

Mai multe articole...

Cele mai citite articole