Horoscop 3 octombrie 2023. Decizii importante cu bătaie lungă

O zi în care veți lua hotărâri cu efecte pe termen lung. Mai ales Racii și Vărsătorii vor trebui să decidă bine ce fac, dar în special cum acționează în relațiile lor de business sau în plan sentimental.

Berbec

O nouă linie în viață se conturează pentru tine. Pentru Berbecii singuri apare cineva care le va schimba optica și hotărârile din viața personală. Pentru cei căsătoriți, acel cineva ar putea să strice liniștea căminului. Ar fi cazul să rupeți pisica în două și să vă decideți cu cine alegeți să vă petreceți momentele de liniște și bucurie.

Taur

Aveți de semnat niște hârtii și încă stați în cumpănă dacă să o faceți sau nu. Ceea ce veți semna acum va avea impact asupra vieții voastre profesionale pentru un timp îndelungat. Nu vă faceți însă probleme, nu e vorba despre ceva rău. Totuși, atenție la unele detalii, care ar putea să vă strice socotelile în viitor.

Gemeni

Dacă ați depus eforturi susținute să vă faceți ordine în viața personală până acum, puteți fi siguri că, de acum înainte, lucrurile vor curge lin și se vor așeza bine. Astrale vă susțin alegerile pe care le-ați făcut până la acest moment sau pe care le veți face chiar azi.

Rac

Ai de făcut niște alegeri și tu nu ești prea încântat de asta. Certurile recente cu persoana iubită te-au cam pus pe gânduri. Să renunți, să mergi înainte? Grea alegere! Dar ar fi cazul să te decizi mai repede, până nu va fi târziu. Racii căsătoriți ar putea să fie nevoiți să facă un împrumut la bancă.

Leu

Ceva ce nu a fost total lămurit în urmă cu multe luni poate să reapară azi în cale. Nu reacționa pripit dacă nu ești încântat de ceea ce apare sau de ceea ce se așteaptă de la tine. Este normal să accepți și alte abordări decât ale tale, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la felul tău de a rezolva lucrurile.

Fecioară

Fii foarte atent la tot ceea ce stabilești și pui la cale astăzi împreună cu persoane mai mult sau mai puțin cunoscute ție. Multe dintre ele par să știe să țină un secret, dar aparențele înșală și de aici pot să apară o mulțime de necazuri.

Balanță

Ești confuz, fiindcă nu știi dacă trebuie să faci sau nu un împrumut la bancă pentru a face față cheltuielilor din ultima vreme cu membrii mai tineri ai familiei. De decizia ta atârnă soliditatea viitorului lor educațional și profesional. Un prieten îți va sări în ajutor.

Scorpion

Fii prudent! Riști să te umilești prea mult îndeplinind toate cerințele celor din jur, iar asta îți va scade stima de sine și-ți va amărî zilele mai mult decât crezi. Tu vrei să fii generos, însă, nu este cazul să exagerezi. Pune granițe și limite cerințelor celor din jur, ai și tu dreptul la demnitate.

Săgetător

Ai multe planuri în minte atât pentru viața particulară, cât și pentru cea profesională. Totuși, nu prea știi ce și cum să alegi, fiindcă te simți un pic nesigur pe tine. Cere sfatul unui prieten bun sau unui membru din familie în care ai încredere pentru a alege în mod înțelept.

Capricorn

E o zi ideală pentru rezolvarea mai multor probleme care puneau presiune pe tine până acum. Ți-ai programat însă și o vizită la medic și asta îți stă ca un nod în gât. Mai că te gândești să o anulezi. Nu face o așa prostie, fiindcă e în detrimentul tău. Mergi la cabinet, că altfel vei avea de regretat!

Vărsător

Cineva ți-a propus un business tentant, totuși instinctul îți spune să fii prudent. Pare să existe și o parte întunecată a acestei afaceri, iar tu ar fi bine să reconsideri totul și să cauți să vezi până unde poți merge legal și de unde pot să apară problemele.

Pești

Gestionezi cu ușurință tot ceea ce ai de făcut la serviciu iar asta îți dă aripi. Nimic nu ți se pare imposibil. Totuși, acasă, partenerul te va aduce cu picioarele pe pământ cu o veste neașteptată. Nu e de rău, dar îți va schimba perspectiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole