Horoscop 9 Noiembrie. Așteptări înșelate și dezamăgiri pentru unele zodii

Mijlocul săptămânii vine cu noi schimbări astrale care se reflectă în parcursul de zi cu zi al unor nativi. Horoscop 9 Noiembrie îți arată cum te vor influența modificările din Univers.

Horoscop 9 Noiembrie BERBEC

Te lași purtat de griji deși nu arăți acest lucru. În interiorul tău însă se duc adevărate lupte legate de viitorul tău. Ține cont de faptul că indiferent de frământările tale,  lucrurile se vor așeza în ordinea lor firească.

Horoscop 9 Noiembrie TAUR

Nativii Taur se numără printre cei cărora le sunt înșelate așteptările legate de un job, de un nou parteneriat sau chiar de atitudinea unei persoane apropiate. Totul datorită modului în care te aventurezi într-un nou drum…cu viziunea câștigului în minte.

Horoscop 9 Noiembrie GEMENI

Ești prea dur cu propria persoană și uiți că micile eșecuri fac parte din viețile tuturor. Ai astăzi parte de negocieri pe plan financiar. Acestea îți pot aduce un trai mai liniștit sau dimpotrivă îți vor da bătăi și mai multe de cap.

Horoscop 9 Noiembrie RAC

Persoanele născute în zodia Rac se bucură astăzi în sfârșit de câteva clipe de liniște în agitația cotidiană. Oboseala excesivă și-a spus cuvântul în ceea ce îi privește, iar repercursiunile asupra sănătății nu au întârziat să apară. Ia-ți tot timpul din lume necesar, dincolo de alte priorități, pentru a avea mai multă grijă de propria persoană.

Horoscop 9 Noiembrie LEU

Te lași copleșit de problemele celor din jur, iar acest lucru te încarcă emoțional extrem de tare. Puțină detașare de la această rutină cu care te-ai obișnuit nu ți-ar strica. Relaxează-te, ieși la cumpărături, citește o carte bună și acordă-ți doar ție preț de câteva ore toată grija. O meriți!

Horoscop 9 Noiembrie FECIOARĂ

Te simți mai dezamăgit ca niciodată de alegerile celor din jurul tău. Vei înțelege că oamenii nu pleacă din viața ta dacă te iubesc cu adevărat, dincolo de defectele tale.

Nu ascunde trăirile pe care le ai și lasă chiar și lacrimile să curgă, fără teama că vei avea parte de ironia celor din jur sau de judecata lor. Te vei elibera de toate negativitățile.

Horoscop 9 Noiembrie SCORPION

O discuție în care te-ai implicat să demonstrezi ceva sau poate un eveniment recent te-au lăsat fără pic de energie. De aici până la irascibilitate va fi doar un pas. Oferă-ți timpul necesar de a depăși starea actuală și soarele va ieși din nou pe strada ta.

Horoscop 9 Noiembrie SĂGETĂTOR

Primești o veste care scoate la lumină poate unele secrete din trecut sau opinii ale celor din jur despre tine care te vor dezamăgi profund. Nu uita că iertarea este dincolo de o stare eliberatoare, o dovadă vie a inteligenței emoționale.

Astăzi se deschide portalul energetic! Cum te influențează schimbările din Univers

Horoscop 9 Noiembrie CAPRICORN

Ai de ales astăzi între o ieșire cu prietenii în mijlocul săptămânii sau de o relaxare de unul singur. Alege exact ceea ce simți că ți-ar face mai bine din punct de vedere al liniștii interioare. Nu toți oamenii își iau energia din momente petrecute alături de cei dragi. Nu ai de ce să îți reproșezi că preferi singurătatea.

Horoscop 9 Noiembrie VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător își întorc fața spre trecut și se lasă astăzi cuprinși de melancolie. Deciziile din trecut îi urmăresc, iar întrebările „ce ar fi fost dacă?”, nu le dau pace deloc. Frământările au legătură cu latura amoroasă.

Compatibilitatea zodiilor. Perechile de nativi care au succes pe final de an

Horoscop 9 Noiembrie PEȘTI

Te concentrezi astăzi pe lucrurile pe care le ai de rezolvat de ceva timp. Când vine vorba de a demonstra ceea ce poți îți dai toată silința din lume pentru a avea aprecierile celor din jur.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...