Horoscop PRIMĂVARA 2023: Va înflori zodia ta în primăvara unui an special?

Horoscop PRIMĂVARA 2023. Primăvara anului 2023 şi-a intrat în drepturi de la 1 martie din punct de vedere calendaristic şi va începe din 21 martie din punct de vedere astronomic, moment la care are loc echinocţiul de primăvară. Dar şi din punct de vedere astral, căci atunci va fi debutul noului an astrologic.

Energia iernii ne-a oferit ocazia de a sta mai mult în interior, ceea ce înseamnă şi în propriul interior, în minte, în inimă, să analizăm, să tragem concluzii, să facem planuri.

Urmăm şi noi ciclul natural al vieţii şi, o dată cu primăvara, ne vom lasa cuprinşi de energia noului început atunci când Soarele va intra în zodia Berbec – reîncepând călătoria prin cele 12 zodii – şi ne va purta timp de trei luni trei energii diferite: Berbec, Taur şi Gemeni.
Ce aduce această energie specială a primăverii 2023 pentru fiecare zodie?

Horoscop primăvara 2023 BERBEC

Primăvara ta 2023 se anunţă a fi dulce

Primăvara 2023 va debuta pentru ţine sub forma unui start cu oarecari capcane dar de îndată ce îţi dai seama ce resurse ai ca să treci prin vremuri provocatoare, totul devine brusc dulce şi pozitiv. Trebuie să ai răbdare, Berbecule. Cheia de a trece prin tot ce îţi pregăteşte Universul în această primăvară este să iei lucrurile cu zâmbetul pe buze şi să îndrăzneşti să fii curajos. Aprilie se anunţă a fi o lună norocoasă pentru tine.

Horoscop primăvara 2023 TAUR

Sezonul perfect pentru schimbare

Primăvara 2023 va fi marcată de o neobosită determinare pentru schimbare, Taurule. Acasă, în relaţia de cuplu şi la muncă, personalitatea Taurului va decide să preia controlul şi să ia decizii importante. Dacă eşti nefericit cu felul în care merg lucrurile, aceasta primăvară îţi oferă perioada cea mai importantă de a schimbă totul şi a lucra puternic spre scopurile tale. Nu uita să îţi dedici timp doar pentru tine în acest sezon şi să te asiguri că îţi întreţii o stare de fericire, energie te va ajuta să obţii ceea ce vrei.

Horoscop primăvara 2023 GEMENI

Ia lucrurile uşurel în această primăvară

Unele provocări financiare te pot testa în acest sezon dar nu le lăsa să te stopeze din calea ta. Ele apar pentru a-ţi redefini relaţia cu banii şi a pune priorităţi corecte în finanţele tale spre un viitor prosper. Personalitatea unui Geamăn are puteri uluitoare de adaptabilitate şi va găsi întotdeauna soluţii la orice situaţie de viaţă ar avea de înfruntat şi depăşit. Începând cu luna mai, astrele au lucruri minunate pentru zodia ta care te vor face să zâmbeşti, garantat. Fericirea va marca cu siguranţă primăvara ta 2023.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...