Hotelul Cubix din Brașov va deveni Mercure, în urma unui acord de franciză

Hotelul Cubix din Brașov, deținut de N&C Turism S.R.L. a semnat un acord de franciză cu grupul Accor și va devenihotel Mercure Brașov. Proprietatea de 57 de camere va întâmpina primii oaspeți până la sfârșitul anului 2021, după renovare.

Accor își extinde în continuare portofoliul în Europa de Est, cu multiple inaugurări în regiune, planificate în viitorul apropiat. Până la sfârșitul acestui an, după renovare, hotelul Cubix Brașov se va alătura brandului Mercure. Hotelul va oferi 57 de camere, o zonă de întâlniri potrivită atât pentru evenimente sociale cât și de afaceri și un restaurant cu bar.

„Cu numeroase inaugurări de succes și un plan de viitor ambițios, România este o țară cheie pentru Accor. Are un potențial ridicat, datorită varietății de destinații, și o ofertă atractivă atât pentru turiștii de agrement, cât și pentru cei de afaceri. Accor este un jucător-lider mondial în domeniul ospitalității, ce răspunde complet nevoilor turiștilor și oferă un portofoliu puternic, ce cuprinde cele mai apreciate branduri și destinații. Un program de loialitate de talie mondială și eticheta ALLSAFE, unul dintre cele mai stricte protocoale de sănătate și siguranță din domeniul turismului, se adaugă punctelor forte ale Grupului. Portofoliul și inovația noastră continuă ne recomandă drept partener de încredere pentru investitori. Brașovul este un oraș important din România, datorită numeroaselor sale oportunități de afaceri și poziției sale strategice din centrul țării”, spune Cătălina Roșu, director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

Orașul Brașov este centrul administrativ al județului Brașov, situat în regiunea istorică a Transilvaniei. În prezent, găzduiește numeroase companii românești și internaționale din domeniul IT, care sporesc valoarea economică a orașului. Datorită istoriei și poziționării sale în mijlocul munților, Brașovul este unul dintre cele mai vizitate locuri din România și oferă un potențial turistic deosebit.

Proprietarul hotelului Cubix este compania N&C Tourism S.R.L., deținută de antreprenorii locali Daniel Chivu și Radu Niculescu, care sunt de asemenea proprietarii câtorva restaurante din Brașov.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole