Hotelul de lux al CFR Marfă este la un pas de vânzare fără girul ANAF

Hotelul de lux pentru șmecherii din Ministerul Transporturilor întreținut din banii companiei CFR Marfă este la un pas de vânzare deși este sub sechestru la ANAF.

Cei trei zmei ai lui Grindeanu și blocul CFR Marfă de pe Turda

Pe lista celor aproape 53.000 de contribuabili trimisă în urmă cu două luni de ANAF către Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) pentru cercetări penale are în frunte compania CFR Marfă, cu restanţe de aproape 22 milioane de lei.

Asta înseamnă că toate activele de la CFR Marfă sunt sub sechestru, adică este concordat preventiv gestionat de ANAF și orice sumă încasată de aceasta merge către bugetul de stat. Totodată, nu se poate face nicio tranzacție imobiliară fără acordul ANAF.

Cu toate acestea, doi directori generali de la calea ferată impuși după venirea lui Sorin Grindeanu la conducerea Ministerului Transporturilor și un controversat secretar de stat au pregătit un tun imobiliar uriaș care nu are cum să scape de DNA. Este vorba de Daniel Apostolache-CFR Marfă, Ion Alexandru Simu-CFR SA și Bogdan Mândrescu.

Atenția ANAF: Hotelul de lux al CFR Marfă pregătit de vânzare

La propunerea și indicațiile prețioase ale tandemului Mîndrescu-Simu, Daniel Apostolache a început demersurile pentru vânzarea imobilului cu destinațía locuințe de intervenție deținut de Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă „CFR Marfă” – S.A pe strada Turda, nr. 98, bl. 29 A, Sector 1, București.

Practic, se pregătește vânzarea apartamentelor din acest bloc cu 8 etaje cu suprafața locuibilă medie de circa 100 mp, dar și apartamente de 200 mp, unde au stat și stau pe chirii modice o serie de directori și consilieri din Ministerul Transporturilor dar și din afara acestuia.

Astfel, blocul de pe strada Turda a devenit un hotel de lux pentru șmecherii din Ministerul Transporturilor, dotat din banii companiei CFR Marfă, unde cazarea zilnică era undeva în jur de 9-10 euro.

Unii dintre chiriași au stat gratis, chiria fiind achitată de către o companie de calea ferată sau instituția unde era agățați. De la începutul acestei luni, toți cei care locuiesc în apartamentele de pe Turda au fost puși să-și achite personal chiria.

Numai că, între timp, la recomandarea tandemului Mîndrescu-Simu, directorul general Daniel Apostolescu a început demersurile pentru cadastrarea fiecărui apartament, cu scopul ca, ulterior, apartamentele să fie vândute cui trebuie.

Însă, aceste demersuri s-a făcut fără știrea ANAF, ceea ce complică foarte mult situația și va da și mai mult de furcă celor de la IGPR care monitorează compania CFR Marfă. Însă, aceste demersuri de măritare a hotelul de pe Turda sunt știute și de cei șapte membrii ai Consiliului de Administrație de la CFR Marfă impuși de PSD și PNL, dar… tăcerea e de aur!

7 COMENTARII

 1. Mindrescu parte din cararacatit Romprest! In 2017 era dg la aeroport si membru aga Romprest!
  Împreuna cu adimi au prejudiciat aeroportul!
  După l a pus pe Dutulescu in CA la Romprest sa continua sifonarile! Dosarul e deschis si se cer doc din 2017 de cand era dg!
  Cel mai probabil o sa îl vedem pe stirbei vodă in curând! Sa vedem cât îl mai țin ca Pușculița..
  bobo, pregătește te ca o sa vina după tine !

 2. Salutari de la autoritatea aeronautica și rar!
  Mindrescule, apropo ai primit Ap pe care l ai cerut pt supraînălțarea blocului aluia? Știi u care… lumea vb ca da și se aude și pe ce nume îl ai…
  Cică Stoica te cam vb! Curios ca sunteti ca fratii!! Asa e cand nu sunteti ca fratii și la cascaval!
  Nicule, temei lauzi ca ai susținere de la BAIETZII ? Am auzit ca mergi cam des pe la Cotroceni, dar nu unde crede lumea, mai aproape un pic la clădirea de sticla …

 3. Mindrescu este cancerul ministerului!
  Nu cred ca a existat vreodată cine in acest minister care sa ceara șpagă, sa insulte, sa jignească și sa mictioneze pe oameni cum face acest politruc! Dar cât timp Ciolacu in spatele lui și Grindeanu îl tolerează pt ca corespunde financiar , nu i se ca întâmpla nimic. Se lauda ca îl are pe Grindeanu la degetul mic și ca el va fi urm ministru .
  DNA dormi?
  Dvs de la presa întrebați pe oricine din minister ce șpăgi cere acest umflat și CATA presiune pune pe oamneni ca sa facă el combinații și veți avea nu unul ci zeci de articole

 4. Doamne apără și păzește ce citesc la comentarii mă crucesc . Unde mama dracului trăim mai fratilor romani?
  Jigodiile astea nu au frica de Dna ul ăsta?
  Sper ca la trezit Kovesi acum când a fost în țară ca prea erau intimidați și speriați. Hai, du te Mandrescule ca te ia DNA-ul.

 5. Bandiți de pe toate drumurile adunati-va. Asta a fost ,este și va fi deviza ministerului transporturilor. Se jefuiește continu iar cei îndrituiți să ia măsuri de oprire a jafului și de pedepsire a făptașilor se fac că nu văd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...