Hotelul Turist din stațiunea Secu închis temporar de Protecția Consumatorilor

Hotelul Turist din stațiunea Secu a fost închis temporar, în urma unei sesizări primite de inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Caraş Severin.

Odată ajunși la hotelul cu pricina, inspectorii au constatat faptul că operatorul economic nu respectă condiţiile igienico-sanitare la prestarea activităţii de cazare. 

În urma controlului, inspectorii au aplicat două amenzi contravenţionale, în cuantum total de 6.000 lei şi au dispuş totodată, măsura de oprire temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor, la acest operator economic.

Printre neregulile constate se numără se numără: folosirea, în camerele pregătite pentru primirea turiştilor a unor saltele rupte, pătate, a unor perne şi lenjerii pătate, utilizarea unui mobilierul prăfuit neigienizaţ în camere; folosirea unor spaţii de cazare cu igrasie, cu băi neigienizate, cu pânze de păianjeni, fără covoraşe antiderapante, cu aplice electrice desprinse parţial de la instalaţia electrică; lipsa vizei de funcţionare pe anul în curs, pe autorizaţia de funcţionare emisă de Primăria Municipiului Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...