Hoții de energie electrică – în vizorul Poliției. Percheziții într-o comună din Giurgiu

Publicat: 19 aug. 2022, 14:14, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Hoții de energie electrică - în vizorul Poliției. Percheziții într-o comună din Giurgiu

Furtul de enrgie electrică și cel al unor componente de la sonde dezafectate sunt infacțiunile de care sunt bănuite mai multe persoane dintr-o comună giurgiuveană, unde polițiștii au descins în forță vineri dimineață.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, pun în executare 21 de mandate de percheziție domiciliară, la locuințele mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt de energie electrică din rețeaua de joasă tensiune a unei societăți comerciale și furt de componente ale unor sonde dezafectate.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei București, urmând ca la finalizarea perchezițiilor să fie dispuse măsurile legale – anunță reprezentanții IPJ Giurgiu.

Deși aceștia nu specifică exact locația perchezițiilor, surse neoficiale susțin că este vorba despre comuna Clejani, o localitate binecunoscută în județ pentru infacționalitatea ridicată.