Hurezeanu, ambasadorul de la Viena, pas cu pas în locul lui Aurescu la Externe

Atacul europarlamentarului liberal Rareș Bogdan la adresa ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, nu este deloc întâmplător, premeditând o mutare surprinzătoare în echipa cabinetului Ciucă.

Scopul atacării lui Bogdan Aurescu de către Rareș Bogdan este unul foarte clar, și anume schimbarea ministrului de Externe.

Potrivit informațiilor noastre, în locul lui Bogdan Aurescu ar urma să fie numit la conducerea Ministerului Afacerilor Externe, Emil Hurezeanu, ambasadorul României la Viena.

 Nu trebuie omis faptul că între Rareș Bogdan și Emil Hurezeanu este o relație extrem de strânsă și ca urmare a participării de mai multe ori a celor doi la ziua de naștere a unui om de afaceri din zona Sibiu.

În plus, Emil Hurezeanu, care vine tot din zona Sibiu, este în cercul de apropiați a unui potent afacerist foarte apropiat de Klaus Iohannis.

Așadar, în aceste condiții, Emil Hurezeanu are verde de la Palatul Cotroceni pentru fotoliul de ministru de Externe.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...